AAylinnnn Arzu3434 22 haftamda yapıldı serklaj 23 mm le bi ara 27 mm oldu sonra 30 haftamda 17 mm di şuan 35 haftadayım bakmıyor artık doktorum
AAylinnnn Arzu3434 sağlıcakla vaktinde kuacağına almayı nasip etsin Rabbim tavsiyem yatış pozisyonunda bel yukarda olsun yatağın ayak ucu kısmına bi tümseklik sağla öyle yat doktorum öle tavsiye etmişti bebek baskı yapmasın die
baby3_ Arzu3434 valla bende sorun olmuyor şimdi de hamileyim 33+3 üm koltukta mesela yarı oturur gibi sırtıma yastık koyup ayağımın altına da iki kırlent koyup öyle tv fln izliyorum. Yatarken yan yatıp ayak altına iki kırlent yine
-Ylz- Arzu3434 2 haftayı geçti tabii bu arada 43 crp ike boğaz enfeksiyonu geçirdim. Öldüm öldüm dirildim. Diğer muayene me 2 hafta var daha🤦♀️
munevver_frt Arzu3434 sürekli yatın lavabo harici kalkmayın progestan ve prulotonunuzu kullanıyor musunuz? Bende serklajlıyım 21+1 haftalık gebeyim geçen hafta rahim ağzım 21 ml di dünde 28 çıktı inanın sürekli yatıyorum ben
Arzu3434 munevver_frt progestan iğne bi gün var bi gün yok şeklinde proluton iğne 5 günde bir salı doktora gidicem aksilik çıkmazsa allah sizinde yardımcınız olsun😞
munevver_frt Arzu3434 teşekkür ederim 🙏 moralinizi bozmayın her şey çok güzel olacak inanın inşallah çocuklarımız sağlıkla doğacak çok dikkat edin sizde