Gulcani Suyum fazla sürekli. Erken doğum riski ve üç cm açıklık var. 35. Haftadayim. Progestan magnezyum ve üçer gün arayla 3 tane iğne vuruyorum erken doğum olmasın diye. Bunlar kaç haftaya kadar işe yarar acaba
Keskin27 Kızlar bende bugün pruloton düşük iğnesine başladım ilkini bugün oldum doktor 3 günde 1 yaptır dedi. Ben şimdi ikinciyi çarsamba günü mü yaptıracam Perşembe mi , 5+4 hamileyim
Limeha Benimkisi tüp bebek ve ikiz tedavi başlangıca başladık doğuma kadar da hiç bırakmadan devam edıcez 37. Haftada sezeryan olucam
inci28 Progestanı ben ilk haftalarda ağrılarım için fitil olarak kullandım sonrasında devam etmedim doktor da ağrım oldukça fitil olarak kullanabilirsin dedi sizin aylarca kullandığınıZı görünce bi şaşırdım şimdi
Beyzasnr Normalde doktorum 36 ya kadar kullan demişti 35. Haftamda bıraktım normal doğum istiyorum Allah izin verirse doğum başlarda açılmam olmaz diye korktuğum için bir hafta önce bıraktım şuan 39. Haftadayız ve beklemedeyiz doğum olmadı daha ☺️
Aysenurozs Beyzasnr inşallah bizde o haftaları görürüz çok baskı hissediyorum aşağıda bugün başladı bunlar oluyor mu acaba
Selma-bgm Neden okadar cok kullanıyorsunuz kafam karıstı benim ilk ikinci ayda düşük riskim var die verdi hatta onuda birhafta kullanıp sonrasında beş gün iğne vermisti okadar 24haftayım şuan
Beyzasnr Aysenurozs Sadece cidden kafaya takmamak gerekiyor kendinizi yormadan keyif almaya bakın illaki baskı oluyor tabi ama dediğim gibi belki de işleri gereği doktorlar biraz fazla abartıyorlar ☺️
2prensesannesiiii Aysenurozs 20 haftamda bıraktım drum 19+1 de bırakabilirsin dedi kalan ilacı da bitir artık kullanma dedi öyle yaptım bitince almadım artık 21+0 olduk🙏🏻🌺🥰
motherofcats Aysenurozs tüp bebekle gebe kaldım doktorum en başında 30.haftalara kadar kullanıcaz dedi. 30.haftadan sonra ben doktor değişimi yaptım. 34.haftada kendim bıraktım. ama hiç kısalmam olmadı progestan kullandığım için 9 aylık hamileyken hala 50 mm idi. 37+6 da planlı sezaryen oldum kendi isteğimle. Henüz bebeğim kanala girmemişti o zaman.
Biryeniannee Aysenurozs Bende 6-7. Haftada kullanmaya basladim kanamam olmustu , zamanla kanama geçince 11. haftada doktorum bırakabilirsin demisti su an 14+0 olduk umarım bi daha gerek kalmaz 🤲🏻