Meri11 duygualkant bu kasılma tam olarak nedir doktorunuz açıklama yaptı mı. Nerden anladınız kasılma olduğunu ? Progestan da kullanıyorum 3 hafta günde 2 kez kullan sonrasında olmadı 1 e düşürürüz dedi
Aysenurozs Meri11 rahim kasılması vardır onu demiştir biz anlamıyoruz içten olan bişey ultrasonda görünüyor onun için de progestan veriyorlar
Meri11 duygualkant kasılma olduğunu nerden anladın onu merak ettim doktor bana da kasılma dedi de . Ne yanş bu kasılma
duygualkant Ben arada kramp oluyor çok nadir sanırım o. Ultrasonda gösterdi Kasılma bölgesini şikayetim yoktu aslında
Aysenurozs Meri11 hiç bilmiyorum canım bana da demişlerdi sonra bidaha söylemedi doktorum bilmiyorum ne oldu
Meri11 Aysenurozs bana da yasal vs diyen olmadı ama tövbe . Cinsel ilişli sonrası kan geldi idrar yolu enfeksiyonu çıktı …..
Mommy61 Meri11 servikal uzunluk ölçümü. Rahimden vajinaya uzanan kas dokusu. Hiç hamile kalmamış kadında 40 50 mm civarıdır. Hamile kalındığında ileri haftalarda kısalır ve tamamen silinir. Erken haftalarda kısalması erken doğum korkusu yaratır. 25 mm altı tehlikeli kabul edilir
Vildannaz07 Bugün 12.haftam , bugün kontrolüm de bırakabilirsin dedi doktorum . Çalışıyorum kullanmaya devam etsem diye sordum, gerek yok dedi. Zararı olmazsa kullanayım dedim gerek yok dedi. Kararsızım bende