2pati1baby Aysesen19 ben hep kız hissettim 🤣 yemeklerden ws de kesin kız diodum bacak arası boştu evet kordon vardı. Detaylıda 3 kere pipisini gösterdi nasıl inanmadıysam 😂😂
Hulyakkus 2pati1baby bende kız hissettim 😂 hep ekşi yedim sonra tatlıya döndüm ama kesin kız dedim doktor erkek diyince şaşırdım diyor kiz mi demiştim sana😅
Hulyakkus Merveilgaz erkek bebek erken belli eder derler ben 17. Haftamda öğrendim daha doğrusu o zaman sordum doktoruma neden önce söylememiş mıydım dedi😅
2pati1baby Hulyakkus hamileliğimin başından beri tatlı İLE olan alakam kesildi 🤦♀️ Doğucak hala tatlı sevmiyorum
Ersagununannesi Merveilgaz 12. Haftada net erkek olduğunu öğrendik. Şu an 30 haftalık olduk paşamız son zamanlarında artık 😍🥰
Hulyakkus 2pati1baby zaten bende toplasam bir ay yedim tatlı derken çikolata vs . şerbetli tatlılar bana göre değil 😅
PSerenity Tugcecv bacak arası boş dendi bize bilemedim ki şimdi o kadar da hazırlık yaptım ismi bile hazır böyle bi şey olsa bayılırım heralde duyunca 🥹🥹
Tugcecv PSerenity ama bizim bebek cok sakladı doktorlar 15 20 dakika beklediler göstermedi ondan da kiz demis olabilirler bana
momlife317 Tugcecv benim doktorumda 15 dakika gormek icin bakti sonra kesin kiz dedi bende detayliyi bekliyorum
Deletedmom_116 Tugcecv alakası yok oğlum olcak nasipse çok çekingen utangaç bı bebek saklaniyo sürekli kız erkek ayrımı için boş bı sebeo bence
en_guzel_emanetlerim Merveilgaz bende 13 haftalikken detaylı ultrasonda bakan doktor sayesinde erkek diye biliyorum şuan 15 haftalık eğer değişmezse yarın yad perşembe günü kesin öğrenmiş olurum heralde bebis pozisyonu uygunsa
momlife317 2pati1baby bana kesin dedi 15 dakika falan bakti cok dukur bir kizim var insallah saglikla detaylida oglan oldugunu gorurum iki meyvedende tatmak istiyorum :)