Merveilgaz Kizlarin erkeklere gore cinsiyeti daha gec eminlik kazaniyor sanirim. Ilk hamileliyimde 12+5 de doktor %90 kiz ama kesin soyleyemiyorum dedi. 18de kesinlesmisti. Ancak etrafimda erkek bebege hamile olanlar 11 12 ci haftalarda eminlikle ogreniyor. Sizde durum nasil ve ya nasildi?
SutlacimiYedimmiBen Merveilgaz iki oğlum var ikisininde cinsiytini net 20.haftalarda öğrendim devlet hastanesine giyordum orada cinsiyet hakkında pek konusmuyorlar bebek buyuyup cinsiyetini net görünce söylüyorlar eminim ozele gtsem 11 haftada bile ogrenirdim cinsiyetini.
PSerenity 2pati1baby ilk ne zaman kız demişlerdi bize de 16da kız dediler alışveriş de yaptık haftaya detaylı var inşallah değişmez
Aysesen19 2pati1baby bacak arası boşmuydu kız dediğinde görmüşmüydünüz birde siz kız mı erkek mi hissediyordunuz anneler hisseder derler ya merak ettim 😅😅
2pati1baby abilgen benim Mint yeşili, krem , kahve , turkuaz o renklere takıntım olduğundan kıyafetleri ws o şekilde almıştım 😅 sonrasında da mavi renk bir şey almadım açıkçası.
2pati1baby Aysesen19 ben hep kız hissettim 🤣 yemeklerden ws de kesin kız diodum bacak arası boştu evet kordon vardı. Detaylıda 3 kere pipisini gösterdi nasıl inanmadıysam 😂😂