Seymahamza Crn23 Benim sancım falan hiç Yok belirti de Yok 40+3 oldu Salı’ya kadar süre verdi doktor o yüzden olsa da bitse moduna geçtim artık
Sevcankarabasoglu Çok geçmiş olsun allah bi an önce kavuşturur inşallah benimde bebeğim doğumdan sonra küvezde kaldı sarılığı çok yüksekti seni çok iyi anlıyorum daha ilk günlerden bebeğine doyamadan ayrılmak çok zor allah yardımcın olsun inşallah bi an önce çıkar bebegin küvezden allahım korusun melegini
Crn23 Sevcankarabasoglu çok sagolun Allah razı olsun. Sized3 çok geçmiş olsun inşallah bebişiniz şimdi Iyidir . Hayirlisiyla tekrsr geri geldiği günde gelecek dua edin teyzeleri ❤
Sevcankarabasoglu Crn23 iyi çok şükür 2.5 aylık oldu inşallah tekrarlamaz sizde üzmeyin kendinizi çok zor ama allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun inşallah dualarım sizinle
Matahari Crn23 hayırlısı olsun canım tez zamanda oğluna kavuşmanı dilerim...kaç haftalık yaptın doğumunu ve kaç kg doğdu merak ettim
Durununannesi80 Crn23 canımm öncelikle cok gecmiş olsn neden abandılar üstüne nefesin kesilene kadar yaa sen devletemi gittin Allahın izniyle yavrunuda kucagına alırsın evinde saglıkla buyutursun inşallahh Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Crn23 Durununannesi80 bebek boguluyormus ebe öyle dedi ondan dolayı. Hala dahada o bastırmanın ağrısını yasiyo4um. Yok özelde yaptım devlette değil . Amin Allah razı olsun . Allah sizinde evladınizi bagislasin 😍💕
Miss Crn23 rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin bebekler çok güçlü eminim kısa zamanda toparlar sen moralini bozma ki sütun kesilmesin annesi allah sabır selamet versin sağlıkla evinize dönersiniz inşallah🙏💞
Crn23 Miss amin amın sagolun eksik olmayın . Inşallah en kısa zamanda gelecek . Allah sizinde evladınizi bagislasin guz3l günlere bıraksın 💕