Seydo54 Esoli ne spor ne diyet, hamile kaldigim kilom 54ü 56ya kadar indim, simdi 56yla hamile kaldim, bakalim hayat ne gösterecek 🤭
EmelBG_ Esoli Öyle birşey yok 🌸. Doğum kg genel olarak gidiyor normel kg olmuyor çünkü . Sezaryan göbeği denilen olay dikiş kısmı olduğu için az bir göbek bile olsa dikişli olduğu için o bölge direk ortaya çıkıyor kat gibi gözüküyor .
1Mavimavi Esoli ilk gebeliğimde 24 kg aldım ne göbeğim kaldı ne çatlağım oldu nede o buruşuk görüntüm oldu hayatım boyunca spor yapmış biride değilim her yaz bikini crop çok rahat giyerim. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Normal doğum yapan arkadaşlarımın göbeği buruşuk ve sarkıkdı mesela. Benim sezaryan olduğum halde Doğurmamış gibiydim Tabiki 10 güne göbek dümdüz olmadı bianda 2 ayda toplandı zamanla eski haline döndü karnım.
Blbbk Sezeryanlılar kendini kandırıyor yine 😂 tıbbi olarak açıklıyorum kızlar sezeryan ameliyatı kolay bi ameliyat değil karın kaslarınız kesiliyor ve dikildiği zaman kas eski haline asla dönmez o yüzden biraz gerçekçi olalım 😂
mylittlebabym Blbbk sezaryen olduğu halde dümdüz göbekle gezenler hayal ürünü o zaman? Bence kendini kandıran sizsiniz. Neden böyle kışkırtıcı bir yorum yaptığınızı da anlamadım hoşunuza mı gidiyor hemcinslerinizin görünüşünün bozulacak olması? Tıbbi olarak açıklıyorum diye demeç verdiğine göre kadın doğum uzmanı yada estetik cerrahı felansın galiba.😂
Gamzebaby beyzzsenturkk kardeşim sezeryan oldu valla miss gibi de gobegi var piercing bile takip göbeği açık kıyafetler giyiyo bence kişinin vücuduna bağlı derisinin yapısına bağlı kişiden kişiye degisir
nilsmomy Blbbk hanımefendi sizin sezaryen olanlarla derdiniz ne😂 daha önce başka postlarda da muhalefet olmuşsunuz bu konuda 😂 bir garipsiniz vallahi
cansualisa Esoli kaldı reformmm pilates bile yapmıştım alt tabaka katlandı benim kendime gelip az çocuklarımı büyütüp cerrahi işlemle halledicemmm inş
EymeninAnnesi__ Blbbk kendini kandıran sensin canım çok bilmişlik yapıyorsun. Madem bu kadar iyi anlıyordun herşeyden kadın doğum doktoru olsaydın. Burda boş boş konuşana kadar ✋️ bende sezeryan oldum 6 ay oldu eski halime döndüm fiittt oldum tekrar aldığım kiloları felan fazlasıyla verdim beni gören şasırıyor nasıl eski haline döndün diyee 😅😅😅 ohh çatlada patlaaaa kudurrrrrrr 🥰 çok bilmiş sahte doktor seniii 😉😉😉
Esoli EymeninAnnesi__ çoğu kişi öyle zaten bebek makat geliş astım var bende korkutuyorlar ınsanı sağolun ıcım rahat ettı
EymeninAnnesi__ mylittlebabym hak etti ama 😅 daha neler derdimde ihtar almamak için kısa kestim 😘😘😘😘😘
mylittlebabym EymeninAnnesi__ kendisi normal doğum yapacağı için en az 6-7 postta sezaryeni kötülemiş. Takıntılı birisi sanırım.