00 itibariyle 23 haftalık olduk kızımız oluyor😍 14 Mayıs’a denk geliyor doğum😍

22+2 günlük normal mi sezeryan mi daha sormadım tarihide sormadim daha erken değil mi ya

Hanife12_ 22 haftalık olduk geçen hafta detaylı ultrasona girdiğimde 19 mayıs denildi bakalım hayırlısı😇 hazırlıklar son gaz devamm çoğu şeyi bitirdik he birde oğlum oluyorr🦋

Dlkuzn sen sormadan doktor söylüyor zaten canım :) detaylı yaptırmışsan söylemiş olmadı lazım

Hanife12_ benimde oğlumdan sonra birde kızım olacak inşallah. Sezeryan olacağı için 1 mayıs düşünüyoruz. Çok heyecanliyim. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz

20+4 ikizlerim biri kız biri erkek 💕kısmetse doğum tarihi 30 Mayıs ama mayısın ilk veya ikinci haftası gelebilirler dedi doktorum 🥶 yenidoğan kıyafet kısmını tamamladım sayılır ama büyük hazırlıklara hala başlayamadık😥

20+6 daha cinsiyet öğrenemedgmzden alşverşe baslayamadm🥰

Hanife12_ 24+2 oldum üçüncü oğlum olcak daha hiç bişey almadım abilerinden ne varsa onları giyecek şimdilik 😂 doğum 5 Mayıs diyor doktorum ama normal olduğu için ne zmaan gelirse. 🥰

19+6 kızım olucak Allah’ın izniyle 28 Mayıs tahmini ben daha bişey almadım 🤭

Hanife12_ 24+5 olduk kızımla mayisin ilk haftasi dedi doktor ❤hazirligimi bitirdim bebek arabasi mama sandalyesi ana kucağı kaldi onlari eşim alcak ben geri kalan tum eşyasını aldim sira kendimde

Hanife12_ 20+5 kızım olacak hazırlıklara henüz başlamadım kısmetse gelecek ay 💓tahmini doğum tarihi 30 mayıs 🌺

Hanife12_ 23 haftalık olduk çok şükür 😍 sezeryan olduğu için mayısın 2sinde alırız dedi doktorum 💞 yavaş yavaş ufak tefek şeyler alıyoruz artık..

Hanife12_ 40. Hafta o zamana denk geliyor yani gününü doldurursa erken gelmezse 30 nisan

22+1 uygulama 20 Mayıs diye gösteriyor inşallah oğlumuzu sağlıkla kucağımıza alırız ❤️

Hanife12_ bende 21.5 kiz dedi dr ama daha pek bisey almadm sonra degisirse falan diye bekliyom detaylı ultrason gitmedm burda yok çünkü mayıs 15 falan galba

Hanife12_ 20+3 sezeryan olucağım için mayısa denk gelicek kızım olucak yavaş yavaş başlandı 🙈🤰🏻💓

21+5 ikinci oğlum geliyor sezaryenn olucagi için 10 Mayıs veya sonrası🤗