Gamzestetik Hala bir tık yok bir sancı ağrı sızı hiçbişi yok kızlar korkuyorum doğuramamaktan 😔🤷♀️ eninde sonunda dogcak tabiki😂 ama hiçbi belirti yok sezeryana dönmekten de çok korkuyorum normal dogumu çok istiyorum . Var mı benim gibi olan 🤗
Durgunsu Gamzestetik bende aynı durumdayım tık yok 39+4 deyiz. Sabah randevumuz var bakalım sunniyle başlatabilirim doğumu demişti sunni sancıdanda acayip korkuyorum bütün hafta bekledim kendi sancımı gelmek bilmedi:(
Hannah Gamzestetik benim de 39+1 şu an afedersiniz istifra 🤢 ve ishalle uğraşıyorum ama hiç sancı yok ☹️ Bunlar Doğum belirtisi mi yoksa yine mideyi mi üşüttüm bilmiyorum 😩
2802amine Gamzestetik Valla bende aynı ne kanala yerleşti ne sancı ne açılma sezeryan olcaksa bile bari şimdi olsada rahatlasam beklemek çok sıkıcı
Kocozge @Gamzestetik#235165nst de Düzensiz bile olsa ağrı çıkıyor mu? Yoksa hiç mi yok bende 39+1 oldum düzensiz ağrılar var düzenli hale dönüşmesini bekliyoruz 🙏 inşallah istediğiniz gibi olur sağ Salim gelir
Deniz34 Gamzestetik benimde doğumu başlatmak için doktor parmaklarıyla vajinamı açmaya çalıştı dün ve sonradan sancılarım geldi bu gün sabahta nişanım geldi ama şu an her şey normal hiçbirşeyim yok bende korkuyorum bu kadarları kalıcak diye😅
Sefanur Gamzestetik benimde aynı durum canım 40+0 olduk hala tık yok bebek doğum pozisyonuna geçmiş dedi ne ağrım ne nişanım nede suyum hiçbişey yok😅😣
Gamzestetik Deniz34 yaa yine bi hareketlenme olmuş ama ne güzell 🤗 inşallahh tekrar gelir sancıların 🙏
eminergunn Bnde 39+6yımm hiç bir belirti bnde de yok pazartesi kasılmalar çıktı nst de sadece yarın kontrolüm var açıklığım hiç yoktu oldu mu acaba doktorum da üç gün yok napıcam bilmiyom 🤦♀️
Gamzestetik eminergunn beni de salı tekrar göricek salı da 40+3 oluyorum . Benim bu hafta acıklıgıma bakmadı 38de çatı muayenemi yapmıştı bidAhada bakmadı 🤷♀️
Gamzestetik Durgunsu bana hiç suni demedi henüz cumartesi de 40 oluyorum salıya kadar dogurmazsan gel kontrole dedi salı da 40+3 oluyorum
Durgunsu eminergunn benim doktorum yarından sonra 4 gün yokmuş hastanede birde bebek iri kilo almasını istemiyor daha fazla sezaryene dönmemesi için hatta yarın bakılcak tekrar kilo aldıysa sezaryen yaparız demişti.
eminergunn Durgunsu bnm bebeğimin iki haftadır kilosu aynı doktor kanalda ve sıkıldık diye biraz düşük ölçüyor ama çok da kilosu yok 3kilocuk yawrum beklicem o yüzden nöbetçi doktora kalırız napalım
Durgunsu Gamzestetik benim doktorum bebeğin kilosundan dolayı dedi cnm 4 kilo olmak üzere sezaryen olmasın çatın uygun normal için uğraşalım dedi. Beklersek 4ü geçer direk sezaryen olur diye sunniyle deniyelim dedi
DuyguOzbekKurt Gamzestetik çok çok istiyorum ☺️Benim Cumartesi suniyle başlayacak büyük ihtimalle çünkü bebek iri bebek olma yolunda ☺️Ve çatım darmış 😔olmadı sezeryana dönülecek
Gamzestetik Durgunsu evett o yüzden normal canım benim bebiş biraz minnak olucak 3 kiloymuş 🤗 inşallahh suniyle kolayca dogurursun 🙏 😍
Sibelyunusamine Durgunsu canım en son kaçyı benimde 38 de gittiğimde 3600 dedi 4 kiloyu bulurmu acaba ya
Gamzestetik Hannah ishal için dogum belirtisi diyorlar hatta bende bi hafta önce öyleydim dr a söyledim dogum yakın o zaman demişti tabi benimki dogum belirtsi değilmiş demekki😂 geçti çünkü
Gamzestetik eminergunn bilmiyorum ki ya 🤷♀️ Daha dogurmam diye düşündü sanırım nst de sancı falan çıkmayınca