Hanifemir Selam kızlar 13 haftalık hamileyim. İkili test sonucumuz yüksek çıktı. Amniyosentez öneriyorlar.yaptırmak istemiyorum 🤷 böyle olan varmı
Premsesssprenss Hanifemir amniyosentez hem sizin hem bebeğiniz bu için riskli diye biliyorum. Benim de riskli çıkmıştı fetal DNA yaptırmıştım. Doktorunuz bu testi önermedi mi
Oznur-96 Hanifemir fetal dna diye bi test var canım biraz pahalı dolar üzerinden gücünü var mı bilmiyorum ama test baya güvenilir yurt dışına gidiyor ve bebeğin bütün dna rna sını çıkarıyor %99 oranında doğruluk payı mevcut
Mericylmz Hanifemir fetal dna yaptırın direk ben yaptırdım kromozomlardan %90 hastalıkları ve cinsiyeti belli oluyor yeni yaptırdım ben
Mericylmz Hanifemir genstar firmasına aralık ayında 5500₺ yaptırdım evinizden gelip kan alıyolar 1 tüp
kubraselcuk Hanifemir ultrason bulguları normal miydi bende ikili test için kan verdim güvenilir bir test değil bunu biliyorum ama insan yine de korkuyor inşallah bebeğin çok sağlıklıdır canim eğer için rahat etmiyorsa fetal DNA yaptır ücreti 6-7 bin TL civarı
Hanifemir @kubraselcuk ultrason bulguları güzeldi kuzum bir sıkıntı yok dedi. Ama içime bir şüphe düştü işte. 🤷
kubraselcuk Hanifemir sen bilirsin canim kim olsa korkar çok haklısın aldırmayı düşünmüyorsan çok kafana takmamaya çalış sonuçta her şey Rabbimden
mnclk Hanifemir bizim arkadaşa da öyle dediler hamileligi acaba ile geçti çocuk dogdu hiçbir sıkıntısı yok gayet normal
Hanifemir @kubraselcuk kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Allah’ımın emaneti sonuçta canım. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız ☺️
Hanifemir @mnclk Doktora gittikçe birşeyler çıkıyor gitmemek lazım galiba ne bileyim 😂 İnşallah birşey olmaz da sağ salim alırız kucagımıza ☺️
Yonca0123 Hanifemir yurt dışına özel bir kan testi var onu yaptır o 350 Euro bana da down sendromu dediler