Kzytoo Rojinnur hayırlı olsun gözünüz aydın maşallah çok güzel geçmiş😍 Rabbim hepimize böyle doğum nasip eder inşallah çok duygulandım bi de böyle pozitif doğum okuyunca daha da heyecanlanıyorum. benimde şuan normal doğum gibi ilerliyor 38+5im 10 günüm kaldı uygulamaya göre heyecanla bekliyorum bende🐣
2Mozilla Rojinnur öncelikle hayırlı olsun maşallah çok güzel bı doğum olmuş merak ettiğim bişi var vajinada batma gibi bı sancı oldumu hic
Rojinnur 2Mozilla merhaba teşekkür ederim, sancıyı tarif edin derseniz vajinada batma yanma şeklinde değil de daha çok bel ve kasık bölgesinde sabit ortalama 10-15 sn süren adet ağrısının bir tık daha şiddetli hali gibi düşünebilirsiniz. Ama kesinlikle diyorum dayanilmayacak gibi uzun sürmüyor ve geçince rahatliyorsunuz ne kadar çok sıklasirsa doğum anino kdr yakın oluyor🥰
Sydakgl Rojinnur çok güzel bir hikaye 😍bende ikinci kez hamile kaldım ve 34.haftadayım nedense ilk doğumda korkmadım bunda korkuyorum.
Rojinnur Sydakgl hiç korkmayın ♥️iyi düşünün bildiğiniz süreçler şanslısınız öyle bakın duruma 🥰 umarım güzel geçer her şey.
Edafmo Rojinnur bebeğe kaç kıyafet almıştınız yetti mi acaba? Kendiniz için de depend ya da lohusa pedi almış mıydınız kanama çok oldu mu?
Rojinnur Edafmo bebek için 3 kıyafet aldım 2 tane kullandık 1 gün kaldık hastanede zaten, kendim için hem depend hem lohusa pedi aldım ama depend daha rahat oldu. İlk yoğun kanamalar için 2 adet hasta bezi yeterli geldi sonrasında depend taktım. İlk 3 gün yoğun kanama sonrasi normal pede geçtim
Se19 Rojinnur hay maşallahhh nasıl iri değildi yaa 54 cm doğmuş neredeyse 3 aylık doğurmuşsunuz :))) Allahım sağlık sıhhat versin🙏🌸
Rojinnur Se19 hahhs😂 evet şuan genel yorumlara göre bayağı tosun dogyrmusum galiba ben bana normali buymuş gibi geliyordu 😂
gamzeliyarim28 Ne kadar güzel ya .Benim de en büyük iki endişemden birincisi nefesi tam alamazsam ve çocuğu çıkaramazsamdı İkincisi de acı eşiğimin çok düşük olmasıydı Ve ikisi de sanırım sizde de varmış . okuyunca bir umutlandım
Rojinnur gamzeliyarim28 eğer yarın doğuma yenibastan girecek olsaydım kesinlikle doğru nefes alma nefesimi yonegebilme ve doğru ikinma ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmaya çalışırdım. Ağrı eşiği durumu ise tamamen süreci yonetebilmek ve sürekli harakdt ederek gecistirmeye çalışmak ile kolay
Blut @Rojinnur maşallah yaa Allah herkesin yardımcısı olsun son 15 gün heyecan stres tedirginlik tüm duygular karışık inşallah böyle kolay olur 🙏🥹
Minnieand Rojinnur hayırlı olsun 🥰 2cm açıklık olduğunu siz hissettiniz mi peki yani sancı falan oldu mu ilk başlarda
Yesraan Rojinnur ayyy benimde ilk gebeligim ve erkek bende çok heyecanlıyım vede korkuda var devlete mi yaptınız doğumunuzu.
Rojinnur Yesraan korkmaniz çok doğal ama korkunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin, deneyin en azından gerçekten iyiki iyiki normal doğumu denedim diyorum,zorlansaydim yine sezaryenle olurdum ama en azından içimde kalmadı. Bu arada özel de yaptım dogumumu.
Umutlu_mom Rojinnur çok güzel bir doğum olmuş maşallah sağlıkla büyüsün bebiş🧿 benim ilk gebeliğim de lavman dediğisiniz şey nasıl yapılıyor
Rojinnur Umutlu_mom anal bölgeden ilaç enjekte edip bağırsak boşaltma işlemi yapılıyor canım. Ebeler yardımcı oluyor sadece ilaç sıkılırken yanma oluyo o kdr.
1Gozde1Yusuf- Rojinnur masallah canim nazar degmesin 54 cm dogurmussn iri degil diyo :)) nazar degmesin masallahh rabbim saglik sihhatle buyutmek nasip eylesin
Rojinnur 1Gozde1Yusuf- hahaha 😂😂 ya gözüme o kdr ufak geliyor ki yavrum bunun neresi 54 cm diyorum bakıp bakıp 😂
tubimom Rojinnur o iğne rahmin kolay toparlanması için bende aynı sekilde doğum yapmıştım inşallah ikinci de böyle olur Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün maşallah ❤️
SutlacimiYedimmiBen Rojinnur gozunaydin canim o baldira vurulan igne kas gevşetici uysuturucu igne degil anestezi ignesi perine kismina yapiliyor ama sen o anin büyüsüyle anlamamışsın 😊
Rojinnur SutlacimiYedimmiBen 😂😂😂 vallahi ne yapıldı ne edildi o kadar bilmiyorum ki 😂 sonuç itibari ile kesi dikis anında çok acı çekmedim bitti hemen :)
AyseSydm Rojinnur Bizim de günlerimiz sayılı. Darısı başımıza. Rabbim evladınızla uzun sağlıklı hayırlı bi ömür geçirmenizi nasip etsin inşallah😌
Rojinnur AyseSydm çok teşekkür ederim, umarım siz de çok güzel bir doğum ile bebisinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz🤲🥰