Eymenslm Buraya da atıyorum ki belki tecrübeli olur bişeye benzetirler bazı annelere güveniyorum bilgili bakıyorlar
inci_tanesi Eymenslm Haftası çok küçük 7.5 aylık öğrendim ben ilk oğlumu ikinciyide 17+4 tam netleşti henüz çok erken zaten çok normal yani
2prensesannes inci_tanesi ben 31 haftalik olucam 1 gün sonra ccgm gostermedi ogrenemedm şuan 13 haftalik bana normal yeni haftalar gibi gelir doğuma az kaldi
3kuzuAnnesiyim Eymenslm amin aynn bende bekliorum insallah 2 kizima bide erkk kardes olsun die dua ediorum sadece:)
Eymenslm 3kuzuAnnesiyim allahım senin de gönlüne göre versin canım inşallah oğluşun olur sağlıkla hayırla🥰
inci_tanesi Eymenslm O belli olmuyor ki bana kız dedi 14 haftalık sonra erkek dedi 17 haftalık o daha kötü emin ol kendini hazırlıyorsun değişiyor cinsiyet
2prensesannes Eymenslm benzetme yaptı her bi hastane ama kesinlestrp yüzdelik veren olmadi doktorumuzda dedi supriz yapmak istyr belki dalga geciyo
Eymenslm inci_tanesi sende haklısın kız dediğinde çok benzetmemiştir o zaman hani kesen görmeyince kız gibi desin ona razısın
inci_tanesi Eymenslm Bana net konuşmuştu aslında bacak arası boş kız demişti çok büyük bı ihtimal oğlum olacak nasıp insan sabırsızlanıyor anlıyorum sizi
Egemooms Eymenslm Vala resimden anlamıyorum canım da bildiğim birşey varsa oda istemiyorsa göstermiyorsa göstermez yani bizim 19. Haftada anca gösterdi 13. Hafatada netleşmemesi normal