Babykalamar Eymenslm canim bu cocugun kafasi degil mi ya? Ben mi yanlis goruyorum bacak arasi kismi burda yokki nasil anlayalim
aygt Eymenslm cinsiyeti 12-13 haftalarda sadece tahmin ediyorlar 16-17 haftalarda net söylüyorlar 😂 Yani netleşmemesi gayet normal
poyrazin_annesi28 Eymenslm Daha çok erken neyi kesinlessin. Pipisi anca ortaya çıkar erkekse 😂 Ben de 16+3 de öğrendim
Eymenslm Babykalamar işaretli yerlere bak sadece kafası değil sanırım tüm vucuddu ama durusu saçma ondan 🤪
Eymenslm 3kuzuAnnesiyim ahahahaha iyi gün gör ya beni güldürdün😅 kız bi oğlum var Buda kız olsun ay yetheeeer öğrenmek istiyom😅
Eymenslm 2prensesannes at bakalım kuzum hadi ay erkek gibi diyo bi anlam veremedim ya net olsaydı ilk kız gibi sonra erkek gibi dedi net değil ama dedi falan filan beklicekmişim işte
2prensesannes symozdag 20 mi yine iyi ben 31 haftalik oluyom 1 gün sonra ccgm inatla bacak acip göstermedi bundan kötüsü varmi
symozdag Eymenslm 12. Haftada kesin öğrenirim diye bi heyecanla gitmiştim bende 😂 17 ye kadar ne özel ne de devlet tahminde bile bulunmadı son iki kontrolde iki farklı doktor da net değil ama kız gibi dedi
symozdag 2prensesannes tahminde de mi bulunulmadı, bana iki defa kız gibi ama net değil dedi, zaten kızlar genelde geç belli olur dedi
Eymenslm 3kuzuAnnesiyim kuzum her işimiz dua tabi ki ediyorum rabbim hepimize hayırlısını gönlümüzdekini versin sağlıkla inşallah🌸
2prensesannes Eymenslm tahmin olarak o kadar doktorda gezdim bi erkek bi kız diye yapldi en son biraktm dogunca görcem elbette
3kuzuAnnesiyim Eymenslm amin aynn bende bekliorum insallah 2 kizima bide erkk kardes olsun die dua ediorum sadece:)