ummuhan3 Selam kızlar, Regl dönemlerimde mazejik kullanıyorum çünkü şiddetli ağrı oluyor malesef. Mazejik zararlı diyorlar regl donemlerinde mazejik kullanıp hamile olan varmi ? Sıkıntı olur mu?
Deletedmom_85 ummuhan3 arveles kullanıyorum benimde ağrılı geçiyor doktor kullanabilirsin sakınca yok dedi ama majezik de öyledir herhalde
baby3_ ummuhan3 her ilaç zararlıdır. Ama gebe kalmakla alakası yok. Parol en hafifi hamilelikte de kullanılıyor. Ama bana en iyi arveles geliyordu 😀
Mommm03 ummuhan3 bence bir zararı yoktur çünkü herşeye zararlı diyolar mesela ben igne yaptırmadan asla kendime gelmezdim iğne içinde iyindegil kısır yapıyor falan diyorlardı, Çok şükür ikinci evladimi kucağıma almak için haftalar sayıyorum
Zeynayzey ummuhan3 ilacın gebe kalmakla alakası yok bence bende her adet dönemimde majezik içerdim çok ağrılı geçiyordu çünkü ama hamile kalmamı etkilemedi Allahım isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
Deletedmom_85 ummuhan3 sanmıyorum engellemez doktorlar öyle olsa kullanmayın derdi kendimi bildim bileli kullanılıyorm kardeşim de kullanıyordu o doğurdu bile :))
baby3_ ummuhan3 bunu doktor bile engeller yada engellemez diyemez. Kaldı ki biz ne diyebiliriz. Sonuçta her kimyasalın vücuda zararı var. Ama burda ben ağrı kesici hiç kullanmadım gebe ondan kalamadım diyen olacağını sanmıyorum
ardaada ummuhan3 her reglmde majezik ponstan içerdim içmediğimi bilmem. Alakası olduğunu sanmıyorum. Korunmadığım ilk ay hamile kaldım
Mommm03 ummuhan3 sağolun 😍 benmde.çok ağrim olurdu hata evlenince geçer derlerdi yalan 🤣 doğumdan sonra hafifledi agrim
Mommm03 ummuhan3 olur kuzum rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah kafana takma herşeyi oluruna bırak , bide hiç muane oldun mu
ummuhan3 Mommm03 muayene oldum sadece tüp testi yaptirmadim doktor acele etme demisti onun dışında sorun yoktu , teşekkür ederim inşallah 🤲⚘
Mommm03 ummuhan3 bende hamilelik öncesi gttm hiç br sorun yok senin kendiliğinden olacak dedi çocuk düşünüyorsan hormon tahlili yapalım dedi bende şuan düşünmuyorum dedim o zaman çocuk düşündüğün zaman yaparız dedi ona gerek kalmadan hamile kaldım sende acele etme rabbim zamanı ne zamansa o zaman nasip edecek inşallah