Ela279 7+5 de duyduk canım daha çok erken seninki en erken 7 hastalıkken duyulur zaten aceleci olma 😉
Mrve-26 Merhaba ilk gebeliğimde 7+3 te duymuştum ama maalesef birkaç gün sonra kaybettim. Şimdi yine bebek bekliyorum bu sefer 7+ gitmeyi düşünüyorum. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız.
Vildantas Rabiaaa46 kimi geç duyabiliyor bı arkadasim 8. Haftasında duydu aklınıza kötü şeyler getirmeyin stres yapmayın . Bebeğimin kalbi atiyo bebegim benimle deyin pozitif olun Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz stres yaptıkça bebekte sizde kötü etkilenirsiniz 🤍
Rabiaaa46 Vildantas Amin canım inşallah zor bi süreçmiş gerçekten Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun 🙏
Rabiaaa46 Minikmucizem_46 İstanbul haftaya inşallah cumartesi çağırdı ama ben pazartesi gideyim diyorum
Mrve-26 Bana ilk gel dediği tarih 6+3 e denk geliyor ama hocam erken olmasın üzülmeyeyim dedim o da biraz geçsin madem dedi. 6+3 erken bence, üzülme haftaya duyarız. 😌
Mrve-26 Bsrbrg Kalbi durdu anne karnında. Bir sebep göstermediler ama kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı bende. Onunla ilişkili olabilir ya da bebekte kromozomal bir sorun olabilir dediler.
Minikmucizem_46 Rabiaaa46 Genelde zaten 7 ve sonrası çağırıyo bende erken gitmiştim 6 haftalıkken bende duyamamıştım içini ferah tut dua et inş’ALLAH evladın seninledir ❤