Rabiaaa46 Hanımlar biz 6+3 olduk ama vajinal muayeneden de karından da kalp atışını duyamadık çok üzgünüm şuan haftaya tekrar bakalım yine duymazsak konuşuruz dedi Dr sizler ne zaman duydunuz 😔
MUSU21 Rabiaaa46 8.haftada duyduk. O surec cok sancili ya insan korkuyor dr lar da sagolsun hep bi negatif yaklasiyor :/
senaaltinsoy1 Rabiaaa46 6+0da kalp atışı var ama duyamıyoruz demişti dün gece 6+6 da dinledik çok şükür birkaç gün bile fark ediyor canim stres yapma sakın olmaya çalış
ArvenMom Rabiaaa46 5+4 kese bebek 6+0 kalp atışı ama herkeste aynı olucak diye birşey yok kafaya takma küçük daha 🥰
Sevsev0940 Rabiaaa46 insallah cnm bende 6. Haftada gittigimde duyulmamisti hic korkma iyi dusun iyi seyler olsun sıkma canını
Minikmucizem_46 Rabiaaa46 Bende de aynısı olmuştu içim rahat etmedi ertesi gün başka doktora gittim o gün duydum
Rabiaaa46 Minikmucizem_46 Bende öyle içimi öyle hüzün kapladı ki 6+3 şuan ve alttan da baktı ama şuan yok kalp atışı dedi bir hafta sonra gelin o zaman da olmazsa sağlıklı gebelik değil demektir ona göre konuşuruz dedi ve ben düşündükçe içinden çıkamıyorum 😔
Minikmucizem_46 Rabiaaa46 Canını sıkma canım ben ne kadar ağlamıştım üzülmüştüm çok şükür benimle miniğim Rabbim sana da duymayı nasip etsin inşallah ve Nerelisin 46 yazıyorda