Prenses34_annesi Yagmurrr98 onu normal görüyorlar diye duydum hani lekelenmeyi ama kanamayı bilmiyor kötü bir sonuç vereceğini bilse yapmaz diye düşünüyorum
Boncukveannsi Happy_001 aa neden kürtajı canlı canlı oldunuz ki? Ben de 1 kürtaj oldum ilk önce normal doğum şeklinde acısız düşürdüm düştüğünde hiç his etmedim bile sonra eşi kalmıştı onu da alınca anestesi uyguladılar bir uyandım herşey bitmiş
Yagmurrr98 Prenses34_annesi Yani bir iki damla geldi bendende ama çatı muayenesi çok basit bı işlemmis onu anladım
Haticevrl Mylifee ben doğumu 2018 yaptım pier kardinden almıştım ozaman sexeryan bölgesine deymeyenlerden ben 73 le doğum yaptım çok hızlı şekilde 110 kiloya çıktım 2021 de 54 kiloya düştüm sexeryan göbeğim yoktu
Dark Boncukveannsi ben iyi ki dedim, önce suni ile denedik keşke denemeseydim dedim. Konforlu Sadece gaz sancısı olabilir sonra başka olumsuz yanını yaşamadım
Fundasahin29 Boncukveannsi Hadi inşallah nasipse benim de haftaya pazartesi sezaryen olucam bende kendi isteğimle tercih ettim
Prenses34_annesi Yagmurrr98 yani kasmadıktan sonra rahat geçer diye düşünüyorum o kanama da normaldir herhalde dimi sordun doktoruna
Prenses34_annesi Yagmurrr98 nasıl yani devam etmediği sürece kaç gün gibi mesela ilk olunca insan bilgisiz kalıyor
Yagmurrr98 Prenses34_annesi Bir gün içinde geri kesilmesi lazım kanın yani o şekilde bir kaç gün devamlı gelmemeli benim bildiğim ve duyduğum doktordan sende yaptığı gün detaylı bilgi alırsın
Seleme101 Mgdk hayır ama normal doğumda cekmiyorsun o dakika herşey bitiyor ama sezeryan şuan kuru kuru oksurunce dikiş yerlleri sızlıyor resmen
Pamukkiz1666 Boncukveannsi ilk gebelik mi canım bende kendim istedim sezaryan olmayı da 33 haftalık gebeyim bende 38+5 e denk geliyor benimde erkenmis gibi hissediyorum analık duygusu işte tam 38 Ken mi alinacak
Boncukveannsi Pamukkiz1666 evet kuzum ilk gebelik. Evet yaa bana da 38 çok erken geliyor 40 taam zamanı gibi daha çok ciğerleri gelişir 🥰
Emomm Seleme101 normal doğumda çekilmediğini nerden biliyorsunuz ? Arkadaşım normal doğum yaptı. 1.5 aydır çekiyo valla. Totosunun üstüne oturamıyor daha.