Kele-bekler1 Maasallah canım benim Allahım sağ sağlim büyütmeyide nasip etsin inşallah şimdi okudum olmussun sezeryan biran önce toparlanırsın inşallah🙏🏻 🥰🧿 Bende planlı sezeryan istiyorum 3 marta verdi doktorumuz 38+3 te alıcak çok korkuyorum nasıl geçti neler yaptın bizimlede paylaş lütfen🥰😍 bu arada bende bide panik oldu bu aralar ya erken gelirse filan diye düşünüyorum 🙃🫠 Bluesky-mom
Bluesky-mom Kele-bekler1 benim planlı sezaryendi. Ama tam gününe gün vermiş doktor. Bir gece evvel kakasını yapmış bebeğim. Bugün ameliyat olmasam kötü sonuçları olabilirdi Allah korusun 😞 yaşadıklarımı yazdım biraz yukarıda oku ordan. Çok rahat geçti acı ya da dokunma hissi yoktu. Bir tek ameliyat esnasında bir kez bastırma hissettim ama abartılacak bir şey değildi. Bele yapılan iğne de normal kalçaya yapılan iğne gibiydi. Ekstra acı olmadı. Ameliyat sonrası ağrım oldu ama ameliyat sonuçta olacak o kadar. Kaç kat kestiler. Ağrı oldukça çantanın düğmesine bastım. yanıma bir çanta verdiler damardan girdiler. Çantanın düğmesi vardı. Güzel bir sistemmiş 😃 20 dk da bir basabilirsiniz dediler. Adet ağrısına dayanan buna da dayanır bence.
Bustarika5545 Bluesky-mom sütün peki hemen geldi mi canım benim onu merak ediyorum sezaryen de bazen hemen gelmiyor neler yaptınız nasıldı süreç doyurma süreci
Bluesky-mom Bustarika5545 sütüm geldi ama damla damla. 3 saatte bir mama veriyoruz. Mama vermeden önce yarım saat emzirmeye çalışıyorum. İnsanlar çabuk gelir sütüm 🙏🏻
Kele-bekler1 Maasallah canım benim okudum hepsini allahım daha iyi etsin inşallah 🙏🏻🥰 biran önce toparlan bendede çok panik var bakalım ama benim birde merak ettiğim doktor 3 mart olarak verdi tarihimizi bende planlı sezeryan istiyorum bazı insanlar bana diyor ki erken gelir bence öyle verilen tarih olmuyor filan diyorlar bende inanılmaz korkuyorum erken doğum riskimiz yok ama içim suan hep bi panik🙃🫢 Bluesky-mom
Dark Bluesky-mom icebildiginiz kadar su için, emzirmeye devam edin, imkan varsa guguslere sıcak masaj yapın. Duştan sonra sütünüz bol bol gelecek endişe etmeyin, önemli olan üretimi devam ettirmek
Bluesky-mom Dark kendimi iyi hissediyorum yarın çıkarım hastaneden gaz da çıkardım zaten 🤭 eve gider gitmez duş alıp masaj yapacağım
Dark Bluesky-mom duştan sonra çok geliyor ilk etapta gelenlerin. Benim dolup tasmisti sağmak zorunda kaldım, buzluğa attım, sizinde öyle olur büyük ihtimal Çok iyi o zaman, gaz önemli 😁
Dilek_ackbas Bluesky-mom İyiki de çok şükür 🙏 ama çok sasirdimmm bu haftalarda da mı yapıyormuş bu minnoslar kakalariniiii
monagra Bluesky-mom ayyy planlı mı ne güzel siz mi seçtiniz yani? Doktorunuz kızmadı değil mi ben daha konuşmadım sezaryen istediğimi, inşallah hor görmez kara kara düşünüyorum ben de nasıl diyeceğimi
Bluesky-mom monagra valla normal doğum yapayı hiç düşünmedim. Çevremde kötü doğum hikayeleri duydum. Arkadaşlarım hep sezaryen yapmışlar. Çok şükür benimde kolay geçti. Dün 13 te doğuma girdim bugün saat 15 te hastaneden çıkacağım
rumeysakrt 12 ocakta sezeryan oldum bende. Ben ayakta ya da otururken çok ağrım olmuyor ama yatıp kalkarken çok zorlanıyorum eşim destek sağlıyor öyle kalkıyorum normal mi bu durum hiç bir fikrim yok.
monagra Bluesky-mom ohhh ne güzel geçmişler olsun darısı başıma inşallah bebeğiniz de sağlıklıdır 🧿🙏🏻🤗
Bluesky-mom Kele-bekler1 benimde 23 ocakta olacaktı. Nefes darlığı vardı baya. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum dedim doktora. Oda 16 sına çekti günü. Gelişimi iyi iki hafta önde gidiyor dedi. O zaman 14 ü yapalım benim de doğum günün dedim ☺️ kabul etti 🙏🏻 iyi ki de 14ü demişiz ameliyatta gördü doktor resim falan çekmişler benim pamuk kızım kakasını yapmış 😊
Kele-bekler1 Ayy ne güzel olmuş maasallah canımm benimm🙏🏻🧿🧿 nasıl güzel bir şans kıyamam Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah🥰🙏🏻 Bizde görelim o günleri Bluesky-mom