Ozlem12_ Mommy61 inş ya gerçekten aşrı derecede kötüyüm stresli ve gergin yiyorum yediğim anda kusuyorum midem ağzıma gelecek gibi ağlıyorum şuanda o derece kötüyüm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥹🥹🥹😥😥😥😥😥
Tugceduman61 Kubare134 5+2 de gittik salı günü bebiş çok minikti daha çok erken dedi doktor kalp atışı için herşey yolunda 1 ay sonra kontrole çağırdı siz duydunuz mu
Kubare134 Tugceduman61 pazartesi hastaneye gideceğiz inşallah.. Burdaki yorumları okuyup korkuyorum bazen evham yapıyorum 😓
sonnenschein Ozlem12_ biraz daha sabret canım biliyorum çok zor resmen ilk 3 ay eziyet gibi geçti ama 2-3 hafta sonra hafifleyecek inş🥲🙏🏻🌸🌸
Ozlem12_ sonnenschein inş canım ya birde gurbeteyim o kadar çok ağlıyorum ki bebeğim için ağlamalıyım diyorum ama tutamıyorum bazen gözyaşlarımı çok uzaktayım annem yok o kadar çok özlüyorumki keşke anneler ölümsüz olsa❤️🥺🥺🥺😥😥😥😥😥😥🥰🌺
sonnenschein Ozlem12_ ben de gurbetteyim canım ama geçecek bugünlerde inş bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza geldiğinde her şeyi unutucağız inş 😍🙏🏻🥰🥰
Eluf Ilayda01 benim ilk kızımda 7. 8 hafta sonra başladı ikinci kızımda pek olmadı değişiyor canim inşallah sende olmaz
serpil1baby Eluf ay ne bilim ya cevremde de kizda bulanıp 2. Erkek çocukta bulanmayanda olunca biraz öyle düşündüm😄😄😄
Ebruylmzyzk Ilayda01 ben 7+3 günüm dün kustum. Hem felaket başım ağrıdı hende midem bulandı en sonunda kustum gerçekten çook çok kötü 😞 3. Ayına kadar sürer diorlar ama bakalım
Eluf serpil1baby serpil1baby Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah canım gönlünde geceni nasip etsin inşallah amin .. benim ikinci kızımda herkes erkek dedi erkek belirtileri falan dediler kiz yani sağlıklı olsunda cinsyeti önemli değil ikisde evlat