Ozlem12_ sonnenschein inş canım ya valla ben 11+4 um daha devam ediyor çok kötü hemde duramıyorum çok kötüyüm valla ağlıyorum resmen ❤️🥺🥺🥺🥺🥺
Mommy61 Ozlem12_ bi anda geciyor sabredin ne prilam fayda etti ne başka bi şey boş mideyle öğürdüğüm için kan kusardım 17. Hafta bi sabah kalktım kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum ve hiç kusmuyorm
sonnenschein Ozlem12_ biraz daha sabret canım biliyorum çok zor resmen ilk 3 ay eziyet gibi geçti ama 2-3 hafta sonra hafifleyecek inş🥲🙏🏻🌸🌸
Mommy61 6 7 de tiksinti gibiydi, 10 olunca her şeyii çıkarmaya başladım bu 17ye kadar devam etti. Şu an 28 haftalığım ekmek balık ve soğandan tiksinmiştim ilk haftalarda onlardan yesem yine kusarım bunun dışında sıfır bulantı :)
Ozlem12_ Mommy61 inş ya gerçekten aşrı derecede kötüyüm stresli ve gergin yiyorum yediğim anda kusuyorum midem ağzıma gelecek gibi ağlıyorum şuanda o derece kötüyüm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥹🥹🥹😥😥😥😥😥
edkrcy Mommy61 banada dua edin 14 oldum 6 dan beri çekiyorum prilam+zofer ama fayda etmiyor uykuya dalana kadar ne dualar ediyorum 😔😔
Kevbat Mommy61 Allaaahımm şöyle bir yazı yazmak bana da nasip olsun. 😂 Hayat kalitem kalmadı gün içinde hiç bişey yapamıyor ve yiyemiyorum. Korkum da cabası
Mine16 Ilayda01 Benim 8. Haftada başladı 13. Hafta da bitti çok şükür. Şuan 15+6 dayız 😊🫶🏼 hala yok bulantım
Hasgul53 Ilayda01 5 haftalıkken başladı 20. Haftaya geldik hala daha ilaç içtiğim halde 2 3 günde bir bulantı kusma olur
Tugceduman61 Kubare134 5+2 de gittik salı günü bebiş çok minikti daha çok erken dedi doktor kalp atışı için herşey yolunda 1 ay sonra kontrole çağırdı siz duydunuz mu
2prensesannes AysunZeynullazadeh__ ilk 2 gebelikte ne kusma ne bulantı görmedim cok rahattı bu 3uncu 8.ci haftada başladı 31 haftalik oluyoz hala kusma buĺanti diz boyu
serpil1baby Ilayda01 ben hiç yaşamadım kusma sadece parfüm kokusuna karşı nefretim olmuştu o kadar iştah falan hiç değişmedi.🧿 gerçekten erkekte az oluyor diyorlar ya da hiç katılıyorum bu inanışa😄
Beybeybi serpil1baby benim bu ucuncu oglum insallah ama ucundede ayri septomlar buyugunde cok fenaydim ikincisinde iyiydim bu oglumdada hic istifra etmedim ama halsizlik bulanti hic gecmedi
Gizem19-23 Ilayda01 5. Hafta da başladı 7. Haftada çok yoğunlaştı serum fln taktırmak zorunda kaldım 🙁 şu an 12. Haftadayim prilam icmezsem yine kusuyorum sürekli içinde azalıyor. İlk hamileligim ne güzelmiş hiç midem bulanmamisti