Oznur_ece65 Oznur_ece65 Sürekli düşünürsen olmuyor olacak mı öylr de test yaparsan etki ediyor sakin kafayla yap canım bu şekilde gidersen daha da uzar sürecin
Mervoll Melike3435 canım ben inslalah adet gunume kadar test yapmayı düşünmüyorum test yapmamak için gayret göstercem :) sende bekle bence kafandan sil iğne yaptığını imkamsiz ama dene
Oznur_ece65 Mervoll evet canım pazartesi yada salı Allahın izniyle yapacağım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bide folik asit kullanmalı mıyız bnm bildiğim hamile olunca kullanılmalı yanlış mıyım yada ben
Mervoll Teslimenursevil senin test yapmana az kalmış canım innsallah pozitif görürsün follik asit falan kullanıyorsun demi
Dilaninboncugu_61 Oznur_ece65 kullanmaya başla hamilelik öncesi de yumurtalık gelişimi için çok faydalı
Mervoll Oznur_ece65 yok canım Folik asite nekadar erken başlarsan okadar senin icin iyi olur ben 4 aydır falan kullanıyorum
Gzdldg Merhabalar bende 2 ocakda ovitrella 4 ocakdada aşılama oldu bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım flu çizgi çıktı hala çatlatma ignesinin etkisindemidir 🤔🤔🤔
Vildantas Gzdldg gebelikte olabilir iğne etkisi de. Bi kaç gün sonra tekrardan test yapın hatta kan verirseniz daha net sonuç alırsınız 💕