Halimekinali123 Mozi1605 aynen yanliş degilse çizgi var hadi hayirlisi olsun kan testi ver canm var gözüküyo😍
Mozi1605 Şimdi gittim verdim evde yalnızım baygınlık geçircem oğlumu 1,5 yaşında 5 ay önce toprağa verdim melek oldu başkada çocugum yok eğer hamileyse. Rabbime binlerce şükür olsun hayal kırıklığına uğratmaz inşallah rabbim
Xbilinmez Mozi1605 başınız sağolsun. Insallah gebesinizdir . Rabbim hakkinizda hayırlısını versin inşallah
femme Mozi1605 inşallag gebesınızdır, başınız sağolsun ,Allahım gönlunuze göre versın ınsallah benımde testım boyleydı
Crnryyn01 Mozi1605 başınız sağolsun inşallah hamilesindir ama test e göre var gibi benimde böyle olmuştu 10 gün önce. Kan da beta 211 çıkmıştı daha çok yeni dedi doktor. İnşallah seninde öyledir 🙏
gecekusuanne Mozi1605 var canim hayirli olsun eger seni uzmiceksem bebegini neden kaybettigini sorabilir miyim.
minikmucizeemaak Mozi1605 Başın sağolsun Rabbim sabır versin 🤲🏻 Bende gördüm çizgiyi inşAllah bebeğin seninledir sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütmek nasip olsun🤲🏻❤️
Mozi1605 gecekusuanne malesef oğlum havuzda melek oldu benim için büyük bir travma ama rabbim bırakmıo hiçbir kulunu bu sekılde sabrını verıo inşallah yeniden hamileyimdir
Lasvinia Mozi1605 başınız sagolsun Rabbım sabır versin size. Evet ikinci çizgi görünüyor. Hamilesiniz. Benim ki de böyle çıkmıştı