Emineedrk 28.haftaya giricem herkes farklı birşey söylüyor normal doğuranlar da sezeryan doğuranlarda yaklaştıkça korku sarmaya başladı içimi sizde durumlar nasıl kızlar 🥰
ardaada Emineedrk 9 günüm kaldı. Doktor sezeryan diyor. İnan bu zamana kadar sakindim ama yaklaştıkça kafamda kuruyorum. sadece sezeryanla alakalı değil normali de aynı şekilde. Hem heyecan hem korku var açıkcası.
Zehradgdrn Emineedrk 29 haftadayim her gece rüyamda kendi kendime evde doğuruyorum 🤣 umarım gerçek olmaz ama normal doğumu çok istiyorum nedense bana sezeryan korkutucu geliyor
Edafmo Emineedrk 32+1 deyim ilk başlarda çok düşünüp kafaya taktım, taktıkça moralim bozuldu stres oldum. Artık saldım açıkçası, bebeğim nasıl gelmek istiyorsa nasıl sağlıkla kavuşacaksak öyle olsun. Orda kalacak hall yok sonuçta öyle ya da böyle çıkacak😂
Emineedrk ardaada ilk gebeliğiniz mı neden sezeryan dediii bide kaçıncı haftanızda sezeryan kararı aldı doktorunuuuuz 🙈
Elfavc Herkesin doğumufarklı oluyormuş benim de ilk bebeğim oluruna bırak bebeğine bırak ya İnan kimler kimler doğuruyor sen neden korkuyorsun
Emineedrk Elfavc ya benim varisim var vajinamda gebelikten kaynaklı bide 48 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum sanki doğuramıycakmış gibi hissediyorum
Kalbiimde2can Bence hic kimseyi dinlemeyin.. ben ilk gebeligimde hic kimsenin dogum hikayesini dinlemedim anlatanlarida susturdum kendim yasayip görmek istiyorum diye sonucta herkesin dogumu farklidir.. Ama size tek sunu diyebilirim hic korkmayin bol bol dua edin okadar güzel ki dogumdan sonra herseyi unutuyorsunuz daha sonra o dogumu bile özlüyorsunuz 🥰
Emineedrk Kalbiimde2can bende diyorum ama arkadaşlarım büyük bı hevesle anlatıyorlar bı daha aklımdan çıkmıyor normal doğuranlar normal doğur diyolar sezeryan olanlar sezeryan ol diyolar bebek karar veriyor aslında nasıl geliceğine ama bunu anlatamıyorum bı daha koca gece rüyamda doğuruyorum 😄🥰
Busra-busraa Allah bş yolunu veriyor.sen akışına bırak stres yapma.bi şekilde dünyaya gelecek Allah hepimizin yardımcısı olsun
Emineedrk Busra-busraa sağ salim kucağımıza alalımda bazen ultrasonda görünce bile bütün ağrılarım geçiyor kendi kendime diyorum gerçeğini görsem heralde yerimde duramam
ardaada Emineedrk hpv taşıyıcısı olduğum için sezeryan önerdi. Yani 30. Haftalardan belliydi. Şu an 37-3 deyim. Eğer erken bir durum olmazsa 38-5 de almayı planlıyor
Kalbiimde2can Emineedrk Mecbur kalmadikca sezeryan yapmayin benim tavsiyem 💪🏼❤ Hani kimisi özellikle sezeryan istiyor ya o yüzden diyorum 🙈 Aman herseyin tadini cikarmaya bakin bu kadar zor olsaydi herkes 1. Cocukta kalirdi korkudan hamile kalmazlardi bence😂😂😂😂😂😂
Emineedrk Zehradgdrn bende normalden korkuyorum ama çokta hareketliyim yürüyüş falan yapıyorum nerdeyse her gün belki diyorum açılmam fazla olur doğurabilirim sonra cüsseme bakıp nasıl çıkarcam diyorum 😂😂
Emineedrk ardaada bende 30 da kontrole gidicem bende de vajinada varis var gebeliğe bağlı oluştu bazı sitelerde bakıyorum normal doğuma engel oluyor falan yazıyor doktorumda şuanlık bı sıkıntı yok dedi ama inşallah çıkmaz birşey
Emineedrk Kalbiimde2can sizin nasıl oldu doğumunuz ilki normal miydi aslında bı yandan bebekle daha doğum anında bağınız güçleniyor normal doğumda 🥰🙈
Kalbiimde2can Emineedrk Evet normal dogum oldu canim insallah nasip olursa ikincide normal olur 🤲🏻 Az önceki yazini okudum yürüyüsle alakali ben mesela hamileligimde gerekmedigi sürede cikmazdim evden bide dogumum yaza denk geldi son dönemlerde sicaklarda ödem olusuyordu hic cikasim gelmiyordu ayaklarimi uzatiyordum evde oh mis 😂 rahmetli anneannemde sen bu cocugu doguramican bak kalk hareket et derdi ama yinede hareket etmezdim 9 ay boyunca her aksam dua ederdim allahim hic ummadigim anda agrisiz sizisiz rüya gibi gececek dogum nasip et diye ve o gün geldi catti oglumu tam ramazan ayinda kurban bayraminda kadir gecsinde bi cuma günü kucagima aldim sükürler olsunki dogumumda 10 dakika sürmüstü 🤲🏻 allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah ❤
AyseYldz Emineedrk benimde vajina da varisim var. Hem dudaklarda hem içte sizin nasıl doktorunuz dogum şekli için ne söylüyor
Emineedrk Kalbiimde2can bende yürüyüş merdiven inip çıkmak kolaylaştırıyor dedikleri için paso yürüyorum doğuma iyi gelmese bile bu bel ağrımı falan biraz hafifletiyor yazdığınızı okurken resmen içim rahatladı rabbim tek avazda kurtarsın hepimizi canımızdan can çıkıyor bakalım bizim.küçük bey nasıl gelicek dünyaya 😂🥰
Kalbiimde2can Emineedrk Tabikide iyi hareket etmek ama ben afedersin bi tarafimi kaldirip cikmiyordum cok üseniyordum ve hemen yoruluyordum nedense o yüzden oturdugum koltukta o köseyi cökertmisim farkinda olmadan🤣🤣
Emineedrk Kalbiimde2can son 2 ay benimde halim kalmaz diye düşünüyorum yürümeye arada belim tutuyor topallıyorum zaten 😂😂 kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir gidiyoruz kontrole 🙈
Kalbiimde2can Emineedrk Ayy bu hamilelik asil dogumdan zor 😂 Inan bilmiyorum ilk gebeligimden 6 yil sonra ikinci gebeligimi yasiyorum her kontrolü unuttum desem yeridir😂 ve ben yurtdisindayim doktorum bana 5. Aya kadarki randevularimi simdiden verdi hepsi 1 ay aralikli 🤣