gzlannesi Hulya2626 solda üç çizginin olduğu yerde resim yükle seçeneği var canım ordan yükleyip linkini kopyalayıp buraya yapıştırınca oluyor
Merveofs gzlannesi 😃😃 ben de 24 yaşındayım büyük değilim yaaa 🙈🙈 kapalı olduğum için uzun bir model aradım ve tek bir kere giyeceğim için bir de aşırı dantelli sevmediğim için yüksek meblağlar vermek yerine bu tarz uygun bir şey almayı tercih ettim açıkçası
gzlannesi Merveofs bebeğim o zaman beni yanlış anlama ama almadıysan sende bunu alma biraz 30 lu yaşlar duruyor yine senin fikrin bende uygun bakıyorum varda bir sürü
Merveofs gzlannesi valla dim 5 ay önce de doğum yaptım geçti gitti yarım saat durdu zaten üzerimde çekim falan da yapmadığım için sıkıntı olmadı bana
OnurBurcu93 gzlannesi merhaba trendyoldan lady mina diye bir marka var ben pamuklu tercih ettiğim için beğenerek aldım biraz renk veriyor ben koyu tercih ettim ama model olarak rahat hastane odaları zaten sıcak oluyor diyorlar :)
Edafmo gzlannesi lcwaikikinin uygulamasından aldım. Düz normal pijama takımı önü düğmeli olanlardan. Kuponlarla çok çok uyguna geliyor bakmanı tavsiye ederim
Edafmo gzlannesi kuponlarla ben iki pijamaya 320₺ gibi bi fiyata almıştım 2 ay önce. Şimdi belki o fiyat olmayabilir ama her türlü uyguna gelir ve kaliteli🥰
asilbabymom Merhaba. Kullanacabilecegim tarzda pijama takımı aldım. Cok pahalıya gitmek istemedim acikcasi. Trendyolmilla cesitlerine bakabilirsin. Cok guzel ve kaliteli ürünler mevcut. Yorumlarda anneler bedenlerine gore hangi bedeni aldiginida yaziyor.
Sahra_su gzlannesi suwen l almış arkadaşım 75 kiloyla grdi doğuma bol bile geldi. Mama modellerinde l büyük oluyor
OnurBurcu93 gzlannesi benim aldıklarım da gelince haber ver yazıyor bir sürü çeşit vardı kırmızı ve koyu mor almıştım ben henüz 1 hafta oldu 🤦♀️isterseniz instagramdan bakın bir de 🙏🏻şimdi oradan kontrol ettim kendi sitelerinde var