Sevvl gzlannesi bana arkadaşım hediye almış ben bayıldım tam benim tarzım öyle dantel püskül tarzım olmadığı için yakasındada süper Mom yazıyo
Hulya2626 gzlannesi H&M de güzel modeller var. Süslü kokoş şeyler aramıyorsanız tabi. Emzirmek için de çok konforlu. Ben ordan aldım. Hamile bölümünde güzel sade pijamalar var
Sahra_su gzlannesi penti mama pijama takımı yazın indirime girmiş dün aldım bende. 400 den 200 e ama sabahlik ayrı fiyat 200
OnurBurcu93 gzlannesi merhaba trendyoldan lady mina diye bir marka var ben pamuklu tercih ettiğim için beğenerek aldım biraz renk veriyor ben koyu tercih ettim ama model olarak rahat hastane odaları zaten sıcak oluyor diyorlar :)
Merveofs Ben miss dünya lissadan gecelik sabahlık takım almıştım. Doğumdan hemen sonra onu giydim çok rahattım. Yazın doğum yaptım çok sıcaktı kumaşı çok iyiydi o zaman için bir de evden henüz hiç giymedigim bir pijama takımı koymuştum
gzlannesi Hulya2626 varsa öneriniz linkli alabilirimöyle daha iyi olur hem ben hem diğer arkadaşlarımız görür :)
zehraKr gzlannesi evet kullanırım en dar olacak şekilde ayarlarım yeterli gelir. Geniş gelse bile kendim pens atarım diye düşündüm
Arobselmar Pierre cardinin pudra rengi sabahlıklı geceliğini aldım. Bugün geldi kargo çok beğendim indirimde almıştım takip edebilirsiniz siz de. Pijama takımı olarak evden üstü düğmeli takımlarımdan götürücem ekstra masraf yapmak saçma geliyor
Merveofs gzlannesi 😃😃 ben de 24 yaşındayım büyük değilim yaaa 🙈🙈 kapalı olduğum için uzun bir model aradım ve tek bir kere giyeceğim için bir de aşırı dantelli sevmediğim için yüksek meblağlar vermek yerine bu tarz uygun bir şey almayı tercih ettim açıkçası
zehraKr gzlannesi oda olabilir siyah pijama takimi ayarlanandan değil link trendyol dan ama lcw den aldım ben yeterince esnek oluyorlar zaten
gzlannesi Hulya2626 solda üç çizginin olduğu yerde resim yükle seçeneği var canım ordan yükleyip linkini kopyalayıp buraya yapıştırınca oluyor
gzlannesi Sahra_su bugün gördüm onu normalde l beden giyiyorum şuan hala l giyebiliyorum 26 haftalığım doğumdan sonra olurmu l acaba emin olamadım. Bide sabahlık baya ağır model geldi
Sahra_su gzlannesi suwen l almış arkadaşım 75 kiloyla grdi doğuma bol bile geldi. Mama modellerinde l büyük oluyor