Armess_loya Azizinannesi2 geçmiş olsun canım yaa kıyamam zümraaaya 🥺 bende bildiğin gibi grip oldum bende yine de hafif çok şükür diyelim…
Azizinannesi2 Armess_loya sagol kuzum valla herkes grip bendede baslangici varda ustume alınmıyorum 😁 yine cok şükür
1Mavimavi Azizinannesi2 sürekli çantada dursun Memlekete giderken yanıma atayim diyorsanız gerçekden öneririm Siz yinede kullanıcı yorumları falan okuyun 🌺😊
Azizinannesi2 1Mavimavi okuduk bazilarini herkes memnun tavsiye ediyorlar yaz haric diğer mevsimlerde kullanmamiz lazim yani surekli yanımizda olacak zaten iste aklima o geldikçe sarjliya gidiyor aklim
1Mavimavi Azizinannesi2 evet şarjzlı olması iyi biz daha denemedik öyle kesintisiz ama 90 dk şarjzı fulsa çalışıyor 3 gün sabah öğle akşam olarak oğluma uygulama yapmışdım Şarjzı falan bitmemişdi hâla duruyor öyle
Azizinannesi2 1Mavimavi 3 gun boyunca sabah öğle aksam yaptin hala sarji var mi yani oyle anladim da bize sürekli gerekli onun için seçemedim bakalım
1Mavimavi Azizinannesi2 evet şarjzı var uzun süre götürüyor İnternetden değilde böyle şeyleri medikalcilerden alın Hangi marka olursa olsun En azından arızası çıkarsa iade etme şansınız olur
2aslan_annesi07 Azizinannesi2 uçmuş fiyatı ama ben memnunum 6 yıldır kullanıyorum akrabalara bile verdim sürekli ☺️
Azizinannesi2 1Mavimavi medikalciden de alsam yorum bulamayacagim icin mecbur internetten baktim yorumlara dediginiz gibi medikalciden almak daha mantıklı
mcansum Azizinannesi2 Pulse Med kullanıyorum çok memnunum geçen arkadaşım bir parçasını kaybetti yeniden aldım istanbuldan bir medikaldan 350tlye yolladı kargo dahil
Aselhumaninannesi Azizinannesi2 kiziniz seslerden korkarsa sessiz olan nebulizatorler var gittiğiniz yerde goturebiliyorsunuz
Azizinannesi2 Aselhumaninannesi sesle sorunumuz yok bende esimin kuzeninden almistim cok olmasada sesi vardi uyurken veriyorum uyanmiyor