[silindi] Bizimde dün kontrolümüz vardı 11+4üz☺️ İkili test yaptırmadım doktorum ultrasonla olan kontrollerin yeterli olacağını söyledi ve detaylı kontrol yaptı. Çok şükür herşey yolunda çıktı. Cinsiyet içinde ilk kız gibi duruyor dedi sonra başka bir açıdan baktı buradan da erkek gibi duruyor dedi😄 2 hafta sonra netleşirmiş fakat biz 1ay sonra kontrole gittiğimiz zaman öğreneceğiz☺️
Tiredmother 11+2 yim cinsiyet için çok heyecanlıyım 12. Haftada gidicem inşallah gözükür 😍 Doğum 16-20 mayıs arası dedi doktor 💕
Pnr_jr Tiredmother tamamen aynı :) 11+2 yüz ve 10 gün aonra cinsiyet öğreneceğiz😄 Burada paylaş canım olur mu? Sen ne hissediyorsun? Ben erkek dedim ama çevrem hep kız hissetti.
BFerayeY Mustafatma92 bulantı çok nadir oluyor .ama göğüs hassasiyetim geçti .içini ferah tut kişiden kişiye değişir
Hasret33 13+2 olduk dün 2 li testimizi verdik ense kalınlığımız 1.27 mm çıktı sizce nasıl bilgisi olan var mı ??? Be cinsiyetimiz için önce erkek gibi dedi hareket edince tam görünce büyük ihtimal erkek dedi bizede gösterdi zaten inşallah değişmez 😂🙏🏻
senayck Hasret33 bizimde 1.40 çıktı gayet güzel dedi 3e kadar normalmiş internette de 1.9a kadar normal yaziyo
Mervenin sevimmmmm benimde tahmini doğum tarihi 26 nisan ama geçte gelenilir erkende 😍 banada de %90 kız dedi 🙏🏼👼🏻
cherryup Merhaba Mayıs anneleri🐣 dün bende ikili tarama yaptırdım ve kız oldğnu öğrendimm :) sağlıkla gelsinler.
Mucizeeeemmm Gecen hafta 12+3ken erkege benzetmişti bugun 13+3 kiz olabilir dedi 😂😂😂 okuduklarımdan sonra boyle bisey bekliyodum acikcasi😂😂 doktor bu haftalar tahmin uzerine konusuluyo o yuzden tahmin yapmayalim dedi 😂😂 sipada arkasini dondu yatti gostermedi 😂
Sibeltolga 12+3 dün ikili test yaptrdm öğrenemedim cinsiyetini cok kuduruktu yerinde durmadı benden size tavsiye ultorosona girerken vişne suyu cikolata yiyin cok oynuyolar ☺️ Tahmini doğum 13 mayıs inşallah
oznuryalcn Sibeltolga Ahh kuzum bende 12+4gunlukken gittim 2liye benimkide balik gibi bi durmadi yerinde doktor tatli ye belki sakinlesir dedi dahada hareketlendi 😂😂 cinsiyetini bende goremedim ondan