ftmnrt Destina21 bir de henüz senin yediklerin zaten bebeğine gecmiyor, yiyemiyorum diye üzülme bebeğin su an senin vücut depolarından besleniyo yiyemediğim icin gelismez diye düsünme sen kendi saglıgını düsün simdilik 💕
Heisenberg Ayferfeneer ben yaptırıcam Allah'ım sağlık versin ancak down sendromlu olursa da ona göre kendimi daha iyi hazırlayıp daha iyi bakabilmek için💕
Ayferfeneer Heisenberg ben bu konuyu doktorla görüştüm çok doğru sonuç veren testler değil bunlar dedi ve çevremizde çok duyuyoruz down sendromlu dediler ama sağlıklı dogdu çocuk diye,boşuna öyle bi hamilelik geçirmek var..
mervenin_bebisi ftmnrt ben de kendim araştırdım nub teorisine göre çıkıntı paralel duruyor ama ben yine de kıza odaklanmayayım erkek de çıkabilir dediğin gibi yapmak en mantıklısı 😊
ftmnrt mervenin_bebisi bencede herseyden önemlisi sağlıklı olmaları. Allah biliyo bende kız cok istiyorum ama heveslenmek istemiyorum hic kendimi sartlamadan bidahaki kontrolü beklicem 😅
Heisenberg Destina21 yediklerimizden alamazsa ihtiyacı olan şeyleri depolarımızdan kullanır canım Allah sağlıklı olmayı nasip ederse önünde hiç bir şey engel değil boşuna kendinizi üzmeyin🙏🏻
Heisenberg Ayferfeneer evet bazı doktorlar yanılma payı çok yüksek diyor bazıları sadece %5 yanılma payı var diyor. Biz eşimle asla aldırma taraftarı değiliz ne olursa olsun ama yaptırmak istedik yine de ortak fikir ile ☺️ Bakalım hakkımızda hayırlısı
Mervenin sevimmmmm benimde tahmini doğum tarihi 26 nisan ama geçte gelenilir erkende 😍 banada de %90 kız dedi 🙏🏼👼🏻
Burjucan Biz 12+5 iz 12 de kontrole gittik kız dedi doktor yani Mayıs ayı erkek ayı teorisini çürütenlerdenim
Tugbaern Haticecinar merhaba bişey sorabilrimiyim pazar günü nasıl doktor randevunuz oluyor hafta sonları poliklinik ler açıkmı acaba
Haticecinar Tugbaern ozele gidiyorum bu arada. 24 saat nöbetçi doktorum ogunleri tercih ediyorum saat meselesi sikintisi olmuyor
tazeanne61 Benim gibi herkes bu forumu bekliyormuş 😊 bizde bugün 12 haftalık olduk Çarşamba ikili test için gidicez Cinsiyet için erken daha yanılma payı çok
Mustafatma92 Mide bulantınız göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu kızlar bende 11.6 haftalığım Çarşamba ikili tarama var çok korkuyorum kalbinin duyamayacgım diye ☹️
dml33 Mustafatma92 bnde 11+3 haftaligim bnmde carsamba ikili taramam var kotu dusunme ins taramada iyi çıkar
oznuryalcn Mustafatma92 Hic korkma canim bu korkular hepimizde var evet ama bende dun gittim 12+4du oyle hareketliydiki inan o hallerini hala dusunup gulumsuyorum herzaman iyi seyler dusunun iyi olsun 😊
BFerayeY Mustafatma92 bulantı çok nadir oluyor .ama göğüs hassasiyetim geçti .içini ferah tut kişiden kişiye değişir