Gktg2009 Bizde tam 10 haftalık olduk Cumartesi gidicez en son mercimek kadardı şimdi büyüdü sanırım bn en çok onu merak edyorum hisstmek istiyorum
Ezgiaydinn35 Bende 11+3 teyim ayın 1inde 2li tarama var inşallah cinsiyet tahmini yapar doktorumuz etrafındaki herkes erkek hissediyor ben kız❤
Gulsum2308 Merhaba hanımlar bizde yarın 11 haftalık oluyoruz inşallah 😍 Bizimde şuanki merakımız cinsiyet, haftaya ikili taramaya gidicem doktor cinsiyet tahmininde bulunabiliriz ama net olmayabilir dedi Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah benim de ilk bebeğim olucak ❤️👶🏻
Nerm7n 11 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmedim haftaya ikili tarama testi olucaz. Ama alt karnımda birşeyler hissediyor gibiyim. Pıt pıt atıyor. Bebişimmmi acaba 😍😍
Heisenberg Nerm7n benim bu ara bağırsak hareketlerim çok fazla sizinde ondandır belki bebek için çok erken ya henüz :)
Haticecinar Heisenberg 5.5 yasinda canim anasinifina gidiyor ☺ araları 6 yas olcak insalalh😄 suanda 11 haftalij hamileim kiz olsun istiyoruz ailecek bakalim merakla bekliyoruz saglikli olsunda 🤰
Heisenberg Nerm7n bizimki de en son ultrasonda kıpır kıpırdı doktor çok hareketli dedi :) hissedeceğimiz günler gelir inşallah en kısa zamanda💛
ftmnrt 13+0 ız gecen ay adet tarihime göre 1.5 hafta geriden geliyordu dünkü kontrolde tamamen uyuştu tarihle bebeğimin haftası sıkıntı etmeyin kızlar ✋🏻 ben ikili test yaptırmadım ayrıntılı ultrasona girdim dün kendi doktorum kız görüyorum dedi, ayrıntılı ultrason yapan doktor nesi kız bence erkek dedi karmakarısıgız su an bende kız olmasını cok istiyodum ama yazdıklarınızdan da anladıgım cogumuzun doktoru erkek tahmin etmis yoksa mayısta kücük erkeklerimiz mi gelicek acaba 😅 Allah sağlıkla kavusmayı nasip etsin 😍