Glsh0708 Merhabalar hepimize allah kolaylık versin 11+4 üz bizde ikiz gebelik bulantım hala devam ediyor hiç kilo almadım hatta zayıfladım kızlar cinsiyet le ilgili hiç bilgi vermiyor doktorumuz daha erken diyo hep
MunireSavk9 Maalesef daha cinsiyeti belli değil ama ne farkeder ki şuan görmediğimiz kokusunu duymadığımız birine aşk hissediyoruz daha ne olsun ❤️🙏😍😘şükürler olsun rabbime 🙏❣️
Zerin Haticecinar Haticecinar 15+2 deyiz bizde oglusumuz olacak INSAALAH tum annelere kolaylıklar su bulantilar bitse idi bir 😔
Haticecinar Zerin bendede tiksinti devam ediyor insalalh gecer biran evvel ya yemek istiyorum artik..
Hhhsssaaa 12+1iz bizde erkeğe benzetti benimkini de😊 hayırlısı inşallah yanılma payı oluyor tabi daha çok erken çünkü . 16.hafta da netleşir dedi😊
Heisenberg Allahım hepimize sağlıklı çocuklar, mutlu geçen hamilelikler ve bir avazda doğumlar nasip etsin inşallah💛
oznuryalcn Bizde 12 haftaligız yarin 2li taramamız var insallah cinsiyet tahmininde de bulunur doktorumuz 😊😊
Haticecinar Mucizeeeemmm aynen ilk bebek olunca fark etmez hangisi olursa olsun benim 2.o yuzden merak ediyorum😊 hayirlisi olsun insallah🤰
Selininn 11+4 olduk bizde. Bugun ikili taramamızı yaptırdık doktorum erkeğe benzediğini söyledi sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏