Heisenberg Elifff21 ben Bilge istiyordum Gökçe de hoşuma gidiyordu ama rüya gördüm oğlum olacakmış diye allak bullak oldum🤦🏼♀️ Siz isim ne düşünüyorsunuz canım?
Elifff21 Heisenberg Kaynanam melek gibi kadındı vefat Eti eşim anesinin adını vermek istiyor bende onu kırmadım Cemile adı ben yanında Nisa bırakacam yani Cemile nisa
Esrabzdmr Pinarrr56 ay aynen herkes erkek diyor bana da ama ben kız hissediyorum kız kıyafetleri bakıyorum hep falan 🙈
deletenmom1841 ArzuTan amin canım benim 🙏 biliyoe musun pazartesi başka bi hastaneye gittim öyle denemek için orda da ikili tarama yaptırdım o kıza benziyo emin değilim demişti 😂 günlerdir kızım diyordum 😂😬
ArzuTan deletenmom1841 hahaha bizde de ben dışında herkes erkek bekliyor bende kızım diye seviyorum inşallah ikilide bizede cinsiyet söylerler
Heisenberg Sibeltolga canım doktora gittim bugün bir çıkıntı göremiyorum ama birşey de demek istemiyorum tam görünmüyor dedi haftaya çarşamba ikili testin varmış o zaman net belli olur dedi. 🤷🏼♀️🤦🏼♀️😩
Pnr_jr Pinarrr56 Benim 12+3 te randevum var umarım görebilir😬 Canım senin Doğumun ne zaman adaşmışız:)
Pinarrr56 Pnr_jr 5 mayis gösteriyor bu uygulamada ama doktora gore 10 mayıs bakalım bizimki belki erken gelir 😁😁😁
deletenmom1841 ArzuTan kaç haftalıksın söyler tabii ya 😍🤷♀️ Sağlıklı olsunda farketmiyo dün kızımdı bugün oğlum 🤣😝
Sezgin Pinarrr56 benim de doktora göre 10 mayıs programa göre 11 mayıs . Bugün 13+1 haftalık sata göre ulstarasona göre 13+0 sizin kaç haftalık