Haticecinar HalisEbruoban ay kotu olmus valla olsun sen genede formaliteden kutla balon patlatin icinde kalmasinn
ArzuTan deletenmom1841 sonucları ne zaman alıyorsun ikili de cinsiyette öğrenen varmış sen öğrendin mi canım
deletenmom1841 ArzuTan evet cinsiyet %80 erkek dedi canım kan bir hfta sonra zaten baktığında ölçüp sağlıklı vs diyor kuzum
Sibeltolga Heisenberg gecicidir heralde bilmiyorumki ilk bebeğim benimde ☺️ Böyle gderse bnmde evim halkalı çöplüğüne döncek 😂😂
Sibeltolga dml33 bende 12+4 tüm ikili testi yaptrdm salı günü cok oynak cocuğum doktor göremeedi cok üzüldüm öğrenemedim diye
dml33 Sibeltolga benimkide hareketliydi dondu bize bakti hatta ama bacagi kapaliydi bidaki kontrole artik :)
deletenmom1841 ArzuTan amin canım benim 🙏 biliyoe musun pazartesi başka bi hastaneye gittim öyle denemek için orda da ikili tarama yaptırdım o kıza benziyo emin değilim demişti 😂 günlerdir kızım diyordum 😂😬
Heisenberg Elifff21 kızlar aliexpresste 11 kasım indirimi var ya? Bir şeyler alacak mısınız? Ben baktım çok tatlış şeyler var ya çoraplar falan 3 liraya %100 pamuk çok sevimli şeyler😍😍😍😍😍😍
Heisenberg Elifff21 baktım nasıl atılıyor bilemedim arama butonuna kız bebek çorabı yazdım fiyatı düşükten yükseğe yapıp ücretsiz sevkiyatı tıklayınca çok güzel modeller var 80 küsür tane farklı model beğendim sepete attım 😂 Mutlaka bakın bence🎀
Elifff21 Heisenberg içten çok tatlılar ama bende sepet atım eşim gelince sipariş edrim yok diyemez çünkü kızım diyor başkada bişi demiyor ona Prensesler gibi bakacaksın diyor şimdenen .😍Adını bile kurduk sayılır cinsiyet deyişmese tabi
Heisenberg Elifff21 ben Bilge istiyordum Gökçe de hoşuma gidiyordu ama rüya gördüm oğlum olacakmış diye allak bullak oldum🤦🏼♀️ Siz isim ne düşünüyorsunuz canım?