Elif2143 çok şükür hamileyim canım süreç biraz psikolojik olarak yorucuydu. Cinsel olarak bile uzaklaşmıştık birbirimizden. Değerleri düşük çıkınca biz yine varikosel sandık iki kez ameliyat olmuş eşim bekarken. Doktor takviye bir ilaç verdi hap vitaminli bişeydi ama adını hatırlamıyorum şuan zaten eşim hiç kullanmadı bir de epimedyumlu macun önermiş doktor aktarlarda satılıyor istek arttırıcı bişeymiş. Sonrasında biz bebek düşünme işini bıraktık olursa olur dedik psikolojik olarak bebek için yapınca olmuyordu ben ekstra her gün biraz da araştırmalarım sonucu 3 4 kare bitter çikolata biraz çiğ kabak çekirdeği muz 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü bir fincan kahve bunları her gün yedirmeye çalıştım ve bol proteinli yemek yapmaya çalıştım kafamız dağılsın diye komedi filmleri izledik oyun oynadık hiç bebek konuşmadık birlikte olacağımız zaman ben yumurtlamaya hiç bakmadım eşim de o macundan kullandı 1 ay sonra hamile kaldım. Canım kafa rahatlığı çok önemli kafanıza takmamanız lazım Rabbim en kısa zamanda size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah amin 🙏