mommyinthefuture Ravza11 Keçiboynuzu pekmezi öneriliyor. Eşimde problem olmamasına rağmen bu ay onu da deneyelim dedik. Bakalım inşallah vesile olur. 🤲🏻
Ginger_ Ravza11 keçiboynuzu özü çiğ kabak çekirdeği bitter çikolata muz protein ağırlıklı beslenme bol c vitamini her gün mutlaka filtre kahve eşim için faydalı oldu ileri hareketliliği azdı tavsiye ediyorum canım
Papatyaaa__ Ravza11 Allah için yeter ya mahremiyet diye bişey var koruyun lütfen hergün böyle başlıklar görüp kusmak zorundamıyım ben ya doktora sorsanıza eşinizin spermine kadar anlatıyosunuz ya yeter artık cidden
2022bebeki Ravza11 Maxigo, keçiboynuzu özü, keçiboynuzu özü, e vitamini, temiz sağlıklı beslenme, arı sütü bal polen🌺
Elif2143 Ginger_ canım hamılemisin hamıleysen. Esın herhangi bır takvıye kullandımı sonuclar duzelır mi. Sürec nasıl işledi anlatırmısın
2022bebeki Papatyaaa__ Hanim efendi hamile kalmak isteyenlerin ve hamilelerin fikir alışverişinin yapıldıgi bir platformu burasi. Hamilelik dedigimiz de bir sperm ve yumurtadan oluşuyor ya hani bunu sormasindan daha doğal ne olabilir? Rahatsız oluyorsanız buyrun çıkabilirsiniz posttan
Ravza11 Papatyaaa__ bu nasıl bir üslup ya siz kim oluyosunuz ya bu şekilde konuşuyorsunuz bu uygulamalar bunun için var hanımefendi siz benim doktora gitmediğimi nerden biliyosunuz sperm dediğimiz konu ayıp bısey değil SAĞLIKLA alakalı bı problem cahillik gerçekten zor bişey geçmiş olsun size
Kivircikkuala Papatyaaa__ o zaman bu platform da işiniz ne yada gönderi altına yorum atma amacınız nedir ? Kurallara aykırı hoş olmayan bir durum olsa zaten yetkili kişiler konuya el atar .
Ravza11 2022bebeki aynen öyle ya burda kalkıp aile ilişkisi konuşuyormusum gibi yaptığı muammeleye bak burda fikir alışverişinde bulunuyosunuz bu tarz problemleri olanlara bir umut oluyor böyle insanlar ne anlarki canım ya
Pembesarelle2 Ravza11 Hiç kafa yormaya değmez herkesin postuna böyle gereksiz üslup ile bir şeyler yazmış gereken cevapları da almış. Benim eşimde bir sorun yok ama keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz ☺️🌸
Papatyaaa__ Ravza11 ay pardon özür dilerim başlıkta bebek isteyenler diye görmedim benim hatam özür dilerim.Rabbim tez bir zamanda hayırlı bir evlat nasib etsin hepinize gerçekten k bakmayın kabalık ettim
2022bebeki Ravza11 İlişki de konusulabilir onun kategorisi de ayrı cevap verip vermemek bizim insiyatifimizde görmek istemeyen konulari filtreleyebilir cok basit😬 Ben burdan çok şey öğrendim elimden geldiğince de bildiğimi paylaşmayı çok seviyorum. İnşallah sizin için de en hayirlisi olur🌺
Kivircikkuala Ravza11 kuzum doktor benim eşime Men Active Pro verdi ayrıca keçi boynuzu özü çiğ kabak çekirdeği bitter çikolata . Bizim total normal ama ileri hareketli sayımız düşük
Kivircikkuala Papatyaaa__ uzatılan birşey yok canım dakikalara bakarsan eğer senin özüründen önce yazmışım
Papatyaaa__ Kivircikkuala gerçekten hiç kimseyle derdim yok ben yanlış anladım başlığı tekrardan k bakmsyın Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏💙