Arkadaşlar merhaba, 10+6 haftalık hamileyim. 5.5 haftalıkken öğrendim. Öğrendiğimden itibaren bi 10 gün kadar kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Yerleşme kanaması ile düşüğü ayırmak zor olabilir önlem alalım demişti doktorum. Rapor verdi, bir kutu progesteron fitil kullandım. Haftalık 5 tane iğne kullandım. Uzun zaman gelmemişti. Sonra bir iki kez sildiğimde peçetede kan gördüm, apar topar hastaneye gittik kalbini dinledik vs. Bir sorun görmediler. Doktoruma gittiğimde bir sorun görmedi. Sadece biraz bebeğim eşi rahime yakın dedi. 3 gün önce birden biraz fazla miktarda kan geldi iğne yaptılar, ertesi gün doktora gittim. Ultrason ve vajinal muayene yaptı. Rahim agzında yara gördü sadece onun dışında görünürde bir şey yoktu, neden öyle birden kan geldi daha dün bir şey yoktu dedi hatta. Öğretmenim gün içinde biraz ayakta kalıyorum, dinlenmem gerektiğini söyledi. Zaten uzun zamandır günlük işlerimi bile yapmıyorum neredeyse. 3 gün önce yaşadığımızdan
sonra leke olarak gelen kan da bitmişti ki dün akşam yeniden geldi ve dünden beri minik minik yine n görüyorum günlük pedde. Takip edelim artarsa gel demişti doktorum. Şuan ne yapacağımı pek bilemiyorum. Neden böyle oluyor anlamış da değilim. Böyle bir durum yaşayan var mı? Eger bilgi verebilirseniz çok çok sevinirim.