Mhmtefeaysnr Htc000 benim arkadaşımın o şekildeydi doktor normal doğum olabilir ama zor olur istersen bekleriz istemezsen sezryan yapalım demiş arkadaşım korktuğu için sezryan kabul etti
Mhmtefeaysnr TvitySe evet büyüktü küçükken daha çok farkediliyodu şimdi o bebek 4 5 yaşlarında galiba sanki vücuduyla biraz daha dengeli. Büyüdükçe farkedilmemeye başladı. Arkadaşımın İkinci çocuğuda aynı şekilde kafası büyüktü oda doğdu şimdi 1 yaşında şu an onunkide çok belli.
TvitySe kuzeymomsss teşekkür ederim bilgilendirdigin için bende bu durumu yaşıyorum suan ve endişşeliyim biraz maalesef
kuzeymomsss TvitySe ne demek, haftasına göre büyük olmasına rağmen şuan 10 aylık mesela olması gereken kafa çapında. İlerleyen aylarda o çapı yakalıyor yani
[silindi] Htc000 bana da öyle söyledi ama korkulacak bişey yok daha gelişim tamamlanmamış ve makinalarda %100 net bilgi vermiyorlar zaten özelde ayrıntıli baktı baya ama sorun yok dedi şükür olabilir yani
Hndbsyy Benim oğlumunda buyuk demisti hep doktorumuz hic bi saglik problemi yaratmadi babadan kaynaklanan genetik ama catimda dar oldugu icin normal dogum yapamadim zorlayamayiz normale dedii