ilkbebegimm Kızlar öğlen hastaneden geldim nst de sancım çıktı devam eden sonrasında çatı muayenesi yapıldı tekrar sonuçları doktora gösterdim doğumun başlamış dedi yatış vermiycem eve git istirahat et akşam gece sabaha doğru doğumun gerçekleşebilir dedi geldim eve sancılarım var ama suyum falan gelmedi yani öyle bi anda gelen bişey yok ne yapayım sizce açılma devam etsin diye..
Damlasuu ilkbebegimm squad yap ve merdiven in çık canım bide rezene çayı açılmayı etkiliyormuş burda okumuştum onuda deneyebilirsin sağlıkla gelsin🙏🏻
A_syma ilkbebegimm 2 cm aciklikla eve geldim :) elimde adacayi ile yaziyorum 😂 Doktor onerileri ; Korumasiz iliski Hurma Adacayi Squat 2 gundur squat ve hamile egzersizi videosu izleyip ,yapiyordum faydasi olmus 😊
Aselsmoms ilkbebegimm hurma ,squat ,plates topu , merdiven inip çıkmak ,çömelerek yer silmek , ananas ,kivi , ahududu yaprağı çayı bunlari yap canım 😍 sağlıkla alırsın kucağına inşaAllah 🤲🤍
Babykalamar Burdan okuduklarima gore squat yap kuzum merdiven in cik hurma yer ahududu cayi ic insallah sancin acilman gelir bes dk da dogurursun🙈
ilkbebegimm Babykalamar hemen kalkıp squat yapiim yapıyordum zaten sıcak duşa girsem erken mi olur acaba kız bi.yandan da korkudan ne yapacağımı bilmiyorum 🥰🥰
Evinamin031120 ilkbebegimm gerçekten bi haftadır sancım ve 1 cm açılmam var bu söylenilen şeylerin hepsini hatta daha fazlasını yaptım asla asla bi etki olmadı bebişin keyfine bağlı hepsi
ilkbebegimm Evinamin031120 valla doktor da öyle diince ben bi de sordum hocam belki bi iki gün daha uzar yok dedi akşam gece sabah doğumun gerçekleşir hazırlıklı ol diye
ilkbebegimm Babykalamar canım 38+2 başıyla taa ne zamandır baskkı yapıyordu 10 gün önce falan rahim duvarı falan incelmişti yani öyle dediler bu zamana geldik bakalım nolcak
ilkbebegimm mavininhertonuu gircem duşta squat de işe yarıyor kızlar tavsiye ahahaha korkum bilir 🥰🥰🥰
Evinamin031120 ilkbebegimm benim doktorum bana direk bi haftan var en az bekle dedi cidden tam 1 hafta oldu ne gelen var ne giden 😂
ilkbebegimm Evinamin031120 valla gününü bekliyorlar beni 10 gün önce doğurturlardı da doktor dedi müdahale etmiycem baskı çok güzel yapıyor diye 🥰
Babykalamar ilkbebegimm erken olmaz bence zaten doktorunuz soylemis sabaha kadar olur diye dogum bence zamani gelmis siz yazilanlari yapin insallah hemencik gelir bebis🤣
ilkbebegimm A_syma bende sadece bi kaç gündür yapıyodum squat hurma ilişkiyi adaçayı hiç içmedim de 🥰🥰
ilkbebegimm A_syma bi de çatı muayenesi yaparken ağrı olmuş sende dedi baya hissetmedin mi o nasıl anlaşılıyor çözemedim 🥰
A_syma ilkbebegimm Bende ilk kez iciyorum :) Cok heyecanlandim 2 cm deyince sancimda var. Duzensiz ve kucuk kucuk ama baslayacak belliki
ilkbebegimm A_syma nstn nasıldı canım benim bildiğin bi dağ 100 e vurdu ama hiç hissetmedim diğerleri daha aşağıdaydı