Edda28 Esraliiii evet öyle biraz doldursun kıyafetleri istiyor insan valla doktor öyle dedi ama ben zaten karbonhidrat çok yemediğim için sıkıntı yapmadım aman kilolu olsun daha iyi 🤪
Summerwine Edda28 yok şükür çıkmadı bebekte normal ilerliyor ben kendim çok kilo aldıgim için diyetisyen takibi olsun istemiştim ama bebek büyüdükçe daha çok acikiyorum😁neyse o sağlıklı olsunda kilo mühim değil
Umm2023- 3babyannesy Benim bebeğim 29.haftada 1250 g doktorum gelişim geriliği var dedi aslındapk fark yok nasıl oluyor anlamıyorum
3babyannesy Umm2023- 500gram var arada bu etkiliyordur, ama 1630gramdi haftası önde dedi benimki ondeyse seninki nasıl geri bazen doktorlar düşündürüyor takılma boşver bence kilosu iyi gidiyor
Meerve-um Umm2023- benim de 29. Hafta 1250-1300 gram arası dedi ama gerilik falan var demedi gayet iyi görünüyor dedi siz böyle diyince korktum
Umm2023- Edda28 Başka bir sıkıntısı oldu mu sezeryan erken doğum falan benim bebeğimde de 2 hafta gelişim geriliği var
eleanor68 Edda28 canım bende 62 ile gebe kaldım şuan 68 kiloyum 32. Haftamda en son bebek 2500 kiloydu boyuda 50 cm kendim sadece 6 kilo aldım bebek 2 hafta ileriden gidiyor dedi doktorum ama boy kilo orantılı dedi diyet vermedi ama ben kendim dikkat etmeye karar verdim yoksa çok iri doğacak ve bende sağlık problemleri oluşuyor bebegin iriliginden kaynaklı o yüzden sen yinede dikkat etmeye çalış
Edda28 eleanor68 valla ediyorum canım öyle aman aman kilo da almadım ki 4.5 kilo almışım ben oğlumda 20 kilo almıştım İnan dikkat ediyorum ama sağlıklı şeyler ona yarıcak şeyler yiyorum bide kilo almaya meyilli demekki ne gibi sıkıntılar çıkıyor kilolu olunca oğlum 3700 doğmuştu 38 de mesela o doktorum bana hiç demedi yani ilerde diyordu ama problem değil diyordu
Mucizebebek2 Edda28 normal doğumu zorlar diye demiş olabilir doktorunuz daha 10 hafta var doğuma bebiş daha hızlı kilo alcak ☺️
eleanor68 Edda28 bende varis sıkıntısı var bebek irileştikce ana damarlarıma baskı yapiyor ve böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi bende 38de planlı sezeryan olacağım
Nhlhmz11 Meerve-um benim 28 de 1250 ydi. Şuan 30+6 dayım ve 2 kilo olmuş . Hiç bişe demiyor doktor normal diyor
Nhlhmz11 Umm2023- üç hafta oluyor aslında bugün 31 olduk çünkü o zamanda 28. Haftaydi , üç haftada neredeyse 750 Gr aldı , ama ben yeme şeklini değiştirdim çünkü bende çok fazla kilo almıştım , bu üç haftada bir kilo aldım sadece hepsi bebeğime gitti :)
CmreKsidar Edda28 ben 28+2 yim bebeğimin kilosu 1539 gram bana da 2 hafta önde 30 haftayla uyumlu dedi ben bu doktorların kilo konusunu neye göre dediğini hiç anlamıyorum. Bazılarına bu kiloyu normal diyor ya o yüzden diyorum
Umm2023- CmreKsidar Gerçekten çok şaşırdım 200 300 gr neden bu kadar önemli ki yaa doktorlar gerçekten çok farklı değerlendiriyor