Songlkirnk Erayrahime ay inşallah 12 olarak kalır ben çünkü haziran 7 doğum olarak gözüküyor gerçi zamda olsa mecburen yine orda yaptırıcam şehir hastanesi ve araştırma hastanesinden hiç memnun kalmadım
Erayrahime Zeynepsari34 yaşam hastanesi için 18 bin dediler yeni zam için eğer şehir hastanesine gideceksen şimdiden bi doktora randevu almaya çalış acil doğuma gidersen bakmak zorundalar. Ama kendi doktorun gibi olmaz sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş🙏
Zeynepsari34 Arkadaşlar bende Tekirdağ yaşamda Atilla beye gidiyorum cumartesi doğum ücretlerini sordum bana ocak sonuna kadar 10 bin dediler. Sonra 16 bin olacakmış size bu ücretleri kim söyledi acaba ne ara tekrar zam geldi ne olacak halimiz yaa 😭😭😣😣😣
Erayrahime Zeynepsari34 arkadaşım orda doğum yapacak 14 şubatta öyle bilgi vermişler nakit hazırlıklı olun demişler. Belki doktor farklı ücret alınıyor olabilir.
Erayrahime Songlkirnk 6 ay daha bu fiyat denildi ekstra bi durum çıkmadığı sürece 10 şubatta doğumum olucak bi atlatayım nasıl geçti yazarım size. İnş zam gelmez malum ekonomi hayat şartları Bu ülkede her an herşey olabiliyor.
Songlkirnk Erayrahime merhabalar arkadaşınız doğum yapıcaktı şubat ayında star medicada ücret nasıl olmuş bilginiz varsa bana da iletebilirmisiniz acaba
Songlkirnk Erayrahime aynen öyle valla sizinde çok az kalmış hayırlısıyla doğumunuzu yapın nasıl geçtiğiyle alakalı yorumunuzu bekliyorum 🙏
Erayrahime Erayrahime Songlkirnk hastane doktor herşey çok güzeldi. İyiki Genesis ümit bey ile bu serüveni tamamladık.
Erayrahime bsrbsrf Ümit bey doktorum evet aldım 12Bin TL starmedical 10 şubatta doğum yapıcam. Genesisten doktordan da çok memnunum telefon ile mesaj ile her zaman ulaşıp sorunlara sıkıntılara cevap veriyor. İlk gebeliğim olduğu için ilk zamanlarda çok panikten tavsiye ederim.
Erayrahime Songlkirnk 12 bin doktor farkı ile değişimler oluyo kansızlık ekstra bi durum olursa ücrete yansıyo ama ilgi alaka herşey mükemmel
irmrc59 Erayrahime genel mi, Spinal mi olmuştunuz? Spinal için ekstra ücret alıyorlar mı acaba bilginiz var mı