gygy1234 Arkadaşlar sabah 9 da sezeryana giricem hepinizden dua bekliyorum 🥰 Allahım hepimizi sağ Salim bebeklerimize kavuştursun bebişlerimiz sağlıkla gelsin ilk bebek çok heyecan var
Flyy gygy1234 yaa ben de 37.haftadayım sezeryan olucam inşallah günü belli değil saglıkla kucagına alırsın ilk bebek olunca insan cok heyecanlı oluyor cidden 🤲🏻🥰
motherlion01 gygy1234 canım rabbim bebişini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle 🙏🏻♥️
gygy1234 Flyy amin çok sağolun Allahım seninde bebişini sağ Salim kucağına Almayı nasip etsin inşallah 🙏
gygy1234 2526 amin inşallah sizler de bebişlerinizi sağ Salim alın kucağınıza 🙏herşey gönlünüze göre olsun inşallah
Mrsdettr gygy1234 gözünüz aydın 🤗 nasıldı benimde salı günü sezeryan günüm ve çok korkuyorum 🥺 korkulacak gibi değil mi acaba 😂🙈
asu--bartu gygy1234 bende doğurdum sezeryan oldum. İlk yürüyüşünü yaptın mı canım. Ben henüz yapmadım kum torbası hâlâ
asu--bartu Mrsdettr ne kadar rahat girersen o kadar iyi canım. Uyudum uyandım herşey bitmişti. İlk birkaç saat ağrım çoktu ama dayanilmayacak kadar değil tabiki
asu--bartu bluepoint hem kendim istedim hem bel fıtığı ameliyatım var canım. Anestezi Dr u ısrar etti deneyelim belden uyusturmayi dedi ama kabul etmedim