Melek_Erten ilkbebegimm oyy yavastab geliym sinyalleri veriyo desene 😇 rabbim sağlıkla kucagmiza almayi nasip etsin hepimize
Helinozan Ceylanceylin adaya bile zor dayandım az once yaptim acaba nasil doguracam diom kendi kendime aşırı korkuyorum yaa atlatmaiyorm korkuyu
Melek_Erten Helinozan agdayi kendi kendine yapmasi zor ve daha aci bazen bnde kendim yaotigm oluyodu. 1 saat suruyodu ki tüysüz gibi biseyim. Kuafor gidiyorm 10 dk surmuyo ve aci olmuyo kebdi aldigin kadar
Melek_Erten Helinozan devlette misn kontrllusn. Ben ozeldeyim. İlk bebegimde de çok narin yumusak yaklastilar. Bunda da ayni hastane gidiyorum ilgilerinden memnunum acikcasi.
Helinozan Melek_Erten her ikisinde gidiyorum ama son bu zamlardan dolayi gidemiyorum malesef devlete gidiyorum
Melek_Erten Helinozan çok dogru diyorsn valla bi ands uctu fiyatlar. Seytan dio alt muayene yaparken acitti tekmeliycen ayy refleks oldu diycen tövbe yaa. Valla devllet doktorlari acilarini bizlerden cikarmaya meraklilar.
civcivim0 Aynı durumdayız. Ben de 34+4üm ama gelişimi 36-37 haftaya uyumluymuş. Kilosu şuan 2.750 gr olması gerekenden fazla. Ve suyum da fazla. Notmal doğum zor görünüyor dedi dr. En fazla 38+3e kadar beklerim normal gelirse gelir gelmezse riske atamam dedi