Melek_Erten Kızlar suyum fazla. Seker hastaligim falan da yok. Normal de 35 haftalikken 38 cikiyor. Kilosu 3 kusur. Bu tarz suyu fazla olup bebegin önde gitmesi durumunu yasayan dogum yapan oldumu? Normal mi sezeryan mı oldu. Varsa paylaşabilir misiniz?
ilkbebegimm Melek_Erten şeker olabilir diye bi gece de hastane de yattım şeker falan yok sordum özellikte doktora hani bi problem olurmu ikimizin açısından yok dedi sadece erken doğumu tetikler ama zaten 38 i doldurduk dert etmiyom
Melek_Erten ilkbebegimm dogum sekli belli mi. Ben ilk kizimda 41. Hafta geldi normal yaptim. Bunuda normal istiyorm ama cogu kisi sezryan olur onde gitmesi su fazligii dio da merak ettm
Melek_Erten Ceylanceylin oyy masallah. 4 den sonradi sezryan deniyo kilo için ama sanirim kendi istegyle falan nornal deneyen oluyo nette goruyorum.
Ceylanceylin Melek_Erten kg fazla ise sezeryan bu hafta içi gelirse normal olarak yapcm gelmezse 39 da sezeryan kg dan omzu takıkır vs risk alamam dedi
ilkbebegimm Melek_Erten valla bizimki kafasını yerleştirmiş ve rahim duvarını inceltmiş şuan herşy normal görünüyor su fazlalığından sezeryan mı yapıyorlar duymamıştım hiç
Melek_Erten Ceylanceylin saglikla alalim minnaklarimizi kucaklarimiza. Valla onde gidiyo dedikce beni stres sardi. İlknde herseyndn bi haber oldu bitti bunda telas yaptim çok.
Ceylanceylin ilkbebegimm o konu hakkında bilgim yok cnm Rabbim hakkında hangisi hayırlı ise onu nasip eylesin
Melek_Erten ilkbebegimm oyy yavastab geliym sinyalleri veriyo desene 😇 rabbim sağlıkla kucagmiza almayi nasip etsin hepimize
ilkbebegimm Ceylanceylin amin canım hepimizin yarın kontrole gidince sorayım bi ya korktum ama sezeryan olsa yatış gününde alttan açılma varmı diye sürekli kontrol etmezlerdi heralde
Helinozan Ceylanceylin acaba kafasi asagida olan sezaryan oluyormu bizmkide önden gidiyor 2 hafta ama kafasi cok asigda dedi doktor 34+1deym
Ceylanceylin ilkbebegimm banada bktı onla alakası yok çocuk için hangisi iyi olacaksa onu ypmk adına bakarlar her türlü
ilkbebegimm Helinozan benimde aşağıda canım valla bilmiyom ki nasıl olcak 32 den beri aşağıdayız şimdi zaten öyle bi baskısı var ki doktor dedi dış müdahale yapmıycam kendiliğinden gelsin diye suni sancı vs