Beyza038 ilk başladığımda peynir daha azdı. 30. Haftalara gelince 50 grama çıkardı peyniri. Yani miltarı ihtiyaca göre arttırıyor diyetisyen hangi haftalardaysanız. Şimdi 30lu haftalarda ortalama bir günüm; sabahları 2 yumurtalı omlet, 5 zeytin 2 ceviz 50 gram peynir, domates salatalık havuç yeşillik1 tatlı kaşığı tahin pekmez 2 dilim tam tahıllı ekmek ya da 2 dereotlu fit poğaça, ara öğün verdiği tariften sağlıklı atıştırmalık ya da muz üstü şekersiz fıstık ezmesi ya da tarçınlı süt ve kuruyemiş ya da 3 kare bitter çikolata ve şekersiz kahve vb. Öğle yemeğim 8 yk sebze yemeği 4 yk yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek. 2. Araöğün cennet hurması üstü tahin ve ceviz akşam yemeği farklı farklı ama köfteyde mesela 4 köfte 2 kepçe çorba yeşil salata 3 yk bulgur pilavı vs. Gece ara öğünü bir porsiyon meyve bir bardak süt ya da 2 su bardağı tuzsuz patlamış mısır. He haftaki liste farklı oluyor ben ortalama birini yazdım. Bana diyetisyen çok iyi geldi. Bebeğim kilo olarak 2 hafta önden gidiyor. Tartıda aldığım kilolar bebeğin aldıkları resmen diyetisyene başladığımdan beri. Hızlı kilo almayı dert edinenleri çok iyi anlıyorum çünkü ben kalori hesabı yaptığım halde çok hızlı alıyordum. O da tamamen protein yağ karbonhidrat dengesi kuramamamdan oluyormuş.