AslhanDidemTufan BurcuakirGlec hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah bebişinle kavuşursun tez zamanda 😇🙏
mucizemizibekliyoruzz AslhanDidemTufan ne güzel işte rahat rahat açılmanız oluyor doğumunuz başlıyor 😊 yeteri kadar açılma olmazsa yani durursa suni sancı vererek devam ettirirler açılmayı. Sonrası doğum zaten 🙏🏻
AslhanDidemTufan mucizemizibekliyoruzz inşallah suni sancıyada gerwk kalmadan bu şekilde devam eder 🙏
dilekk1658 asoplavix sen yine normal doğum yapabilmişsin ben onuda yapamadım😂iki sancıyı aynı anda yasadım
dilekk1658 AslhanDidemTufan allah razı olsun cnm hiç strese girme suyun yada kanamn olmadıgı süre ce sıkıntı yok 10 dakikaya bir sancın gelirse ozamn git
Dilansncr asoplavix su geldikten sonra sancımız için evde en fazla kaç saat bekleyebiliriz o şekilde bebek susuz kalırmı tehlikeli mi 🤔bilginiz var mıydı
asoplavix Dilansncr su gelince vakit kaybetmeden hastaneye gitmeniz gerek çünkü direkt enfeksiyon riski. Zaten hastaneye gidince hemen antibiyotik yapıyorlar. Onun dışında nişan gelmesi sancı gelmesi onlar evde beklenebilir
Dilansncr asoplavix yani suyumuz geldi mi sancı fln yoksa bile hastaneye direk gitmemiz gerek dimi tatlım