Tgbylmz deletedmom321 yapmaya başladın mı ya ben ilk defa yaptırdım eşime ama baya cıyak cıyak bağırdım çok acıyo gerdirince seni de merak ettim ?😄
behrem bana buğday yağını önerdiler ama hakiki zeytinyağı da olur. hindistan cevizi yağını önermem çünkü gözenek tıkayan bir yağ aslında. çatlaklar için güveniyorum ama perine bölgesi için güvenmiyorum ona. 34. 35. haftadan itibaren başlayabilirsiniz, haftada 3 kere yeter ama fazlasını da yapabilirsiniz. ayrıca bir tavsiyem daha olacak kırmızı ahududu yaprağı. bunu bir araştırın doğumu kolaylaştırıyor. çayını yapıp içiyorsunuz 35. haftadan itibaren yine bu da.
DilekArvs Gebe okulunda 37. Haftadan sonra başlamamız gerektiği söylendi günde bir kez veya sabah akşam yapılabilir denildi Ayrıca saf zeytinyağı asidik oranı fazla imiş bu nedenle onu hafif kızdırıp kaynamaya yakın soğutup asitlik derecesi azaltılmış olarak masaj yapmamız söylendi Görüntü olarak da bir sandalyeye yada hafif yüksek birşeye ayağınızı koyun bacağınızı açıp masajı makat bölgenize doğru yapmanız gerek İki parmak ile 🧚🏻♀️İconlardan pozisyonu buna benzettim sadece tek bacağı diğer yöne açık bir şekil olacak ☺️
deletedmom321 Tgbylmz valla ben yapamadım biraz çekindim doğrusu :/ bir hafta daha geçsin dedim kendim yapamazsam eşime hiç yaptırmam o zaman eli çok ağırdır 🤭 korktum şimdi
Tgbylmz deletedmom321 ben 36. Haftamdayım vakti geldi diye düşündüm kendin yapman çok zor ben denemedim bile 😄 olurda yaparsan deneyimini bi paylaş benim mi canım çok tatlı yoksa normal mi onu anlamak istedim 😊
deletedmom321 Tgbylmz tamam canım buradan yazacağım yaptığımda. Denemek istiyorum. Ben de36 dayım ama haftaya başlamak istedim
deletedmom321 Tgbylmz https://www.instagram.com/p/Bpgu33JBDAe/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wpq5ydwy3y4j canım bak bunu buldum
Almanyagelini deletedmom321 Nasıl yapılacağını cansız manken üzerinde gösteren bir video olması beni çok memnun etti 😅 çok teşekkürler, haftan geldiğinde ben de deneyeceğim inşallah
Tgbylmz deletedmom321 evet gayet böyle yaptık ama iki el ile anlatıldı bana o şekil yaptık bakmayın böyle basit durduğuna gerdirme gayet acıtıyo 😄😄
Merry44 deletedmom321 bende bugun arastirdim doguma 8 hafta kala baslana biliniyormus 5 /10 dk kadar yapabilirsiniz
deletedmom321 Tgbylmz mantıklı :) bakayım tam net deneemedim deneyince yapamazsam öyle yaptırırım ben de