arenim1907 Bende hamileliğimin başından beri ya Arel ya Aren olur demiştim . Aren’e karar verdik Arel de çok güzel 🌸👼🏻
Tr2603 arenim1907 arenin anlamı da çok hoş 🤌🏻 aren de düşündük ama arel daha rahat söyleniyor gibi geldi bize o yüzden areli seçtik 🌸 aren de çok hoş hayırlı olsun size de 🫶
Aselsultan2018 Tr2603 ah kuzum Allah nasip ederse benimde oğluşumun da Arel olacak, 22 haftalık hamileyim kızıma uyumlu bi isim olsn istedim kızım asel, oğlum Arel atlas olacak Allah’ın izniyle kimseyi takma kuzum benimledir başında aynı espriyi yapanlar oldu
Tr2603 Aselsultan2018 yaa çok iyi biz de ileride kızımız olursa asel olabilir diye düşündük 🥹 arelden önce de atlas koymayı düşünüyorduk areli daha çok beğendik ama ikisi de yan yana güzel olmuş sağlıkla gelsin bebeğiniz 🫶🌸
Aselsultan2018 Tr2603 amin canımız bebeklerimiz sağlıkla gelsin Allah gönllerimize göre yetiştirmeyi nasip etsn
BrsArl06 Ben de Arel koymayı düşünüyorum Ama dediğiniz gibi kimseye isim beğendiremiyorum Şuan çok kararsızım başka isim de içime sinmiyo.28 haftalığız Biraz daha bekleyip başka isim bulamazsam karar vercem artık