Tr2603 Oğlumuza arel ismini koymaya karar verdik sizce nasıl 🥹 ariel diyenler oldu shjshdjd her isimle dalga geçebiliyorlar artık başka isim bulamıyorum 🥲
Mamacita1 Tr2603 Bencede çok güzel bir isim millet onu diyor bunu diyor diye düşünmeyin her isimle ilgili mutlaka bir şey buluyorlar önemli olan sizin beğenmeniz 😇 Sağlıkla gelsin bebişiniz 🫶🏻
Eldgrn Tr2603 çok hoş bizim isimler hep belliydi kız olursa Asel erkek olursa Arel olacaktı kızımız oluyor nasip çok sevdiğim 2 isim
Tr2603 Eldgrn evet biz de kızımız olursa ileride asel koyarız dedik 😅 hayırlı olsun sağlıkla aşın kucağınıza 🥰
Armess_loya Herkes her isime bir kulp ilaki bulur. Anlamı güzelse içinize sindiyse koyun, sağlıkla doğsun yavrunuz 🌸
yagizegemom Tr2603 ay etrafında kimin ne dediğini boşver canım senin içine sindiyse gerisi hiç önemli değil 💙
mcansum Tr2603 benim oğlumun adı bizim çevrede de bu muhabbet oldu ama sonra herkes alıştı bi sorun yok çok yakışıyor da iyi ki koymuşuz
Snglseyma Tr2603 bende Araf koyacaktım herkes manasına herleyine konuştu şuanda isimsiz ortada kaldık anlamadım ki hangi ismi desek biri bişey diyor çocuk isimsiz doğacak galiba 😂
Tr2603 Snglseyma bizde uzun zamandır düşünüyoruz aynı şekilde her ismi dalga konusu yaptılar 😅 arele karar verdik artık babası da çok beğendi benim de içime sindi dalga geçseler da yapacak bir şey yok zamanla alışacaklar 🥹