Zuzu6901 Nmt01- 38 e kadar Ortadoğu filiz hanıma gidiyordum, fiyatları çok abarttiklari için marsaya kibar Hanıma geçtim. Bakalım sonumuz nolcak 🥺
Nmt01- Bebegim0101 muayene ücreti ne kadar acaba ben başkent kışlaya gidiyorum ve çok fazla zam uygulamışlar
Bebegim0101 Nmt01- muane ücreti şuan 900 oldu ama değermi kesinlikle değer,birde bu ücret 1 ay gecerli
Bebegim0101 Nmt01- başkent nekadar olmuş? Bende gidiyordum başkente tayfun coka 515 ti sonra gıcık aldım Dr.ilgisizligidnen 12.haftada hakan hocaya geçtim iyikide gecmisim
Nmt01- Nmt01- Bebegim0101 on gün değil mi yani muayeneden sonra kapsayan süre çünkü son aylarda daha çok cagiralacagiz onu düşününce mantıklı geldi suan
Nmt01- Bebegim0101 670 verdim en son peki doktorunuz ulaşmanız için numara verdi mi çünkü başkent vermiyor
Bebegim0101 Nmt01- hayır 10 gün değil 4hafta geçerli ücret.Numarasini yeni verdi ama ben. Ok riskliyim oyuzden.İnstagramdan Anten istedginz an ulaşabiliyorsunuz şimdiye kadar sknti yaşamadım iletişim konusinda
beyzaumayy Nmt01- 33 canım bende Güzelyalı cazip kocabağlıya gidiyorum ilk 16 hafta metro Türkan cengiz Yılmaz’a gitmiştim
Bebegim0101 Nmt01- anladım benmde normal yolla olan bı gebelik ama ben riskliyim oyuzden hakan hocada devam ediyorum ama çok memnunum.