Cansuercan
[bilinmeyen] lekem 10 gün falan surdu hap kullandim doktor kesilmez hemen dedi kesildi. Sonraa 1 ay sonra aslandaa kipkirmizi kanamam oldu adetli gibii igneyle hapi kullanmaya devam ettim oda ayni sekilde 10 gun falan surdu. Dr sadece agir is yapma ayaklarini uxatarak dinlen kanamalarin tamamen kesilmeyebilir doguma kadarda kullanmak zorunda kalabilirsin demisti gecti cok sukurr.. Canim stress yapmaaa uzat ayaklarini dinlen sadece bisey yapma uzme kendinide herseyin hayirlisi
Zuleyhakaan
[bilinmeyen] benım ılk hamileliğimde leke değil bildiğin damardan akan kan gibi kanamam oldu. Boyle durmayan kan elimi koyup kalkamamıştım heryer kan olmuştu. İğne, günlük 600 progestanla bir ay yattım. 8-12 hafta arası. Ikı kere duşa girebilmiştim onda da elimi kolumu kaldıramadım. Ikıncıde de oldu ama kahverengı kanama 3 kere progestan yazdı doktorum ama kullanmadım. Kullanamadım cunku oğlun 2 bucuk yaşında ve çok ilgi bekleyen bir cocuk. Progestan kullandığımda kolumu bıle kaldıramıyordum yarı baygın geçirmiştim. Yan etkisini cok ağır yaşamıştım. 9 yada 10. Haftalarda son bı kahve leke gordum şükür geçti şuan 13. Haftamın içindeyım.
Cansuercan
[bilinmeyen] istersen başka bi doktora daha görün Allah korusun sana zarar gelmesin
Nishaa
[bilinmeyen] 3 ay gördüm her adetim gelecegi günelri 7 gün adet hicbir ilac kullanmadim Doktorum sadece hicbir is yapma dinlen dedi 3 aydan sonra kesildi bazilarin vucudu hemen alismiyor hamilelige Insallah Bise olmaz canim Benim arkadasim suan 7 aylik ve kanamasi oluyor dahalem ve herseyi iyi cok sükür biraz icini rahatlatmisdirim umarim..
Burcu22
Canım benimde oluyor hatta şuanda devam ediyor 13+4 yım ve 8nci haftada başladı serum iğne yapildi 11.hafta yaticaksin dedi Dr annem bakıyor sağolsun kg veriyorum sürekli istifradan mide yanmasından şükür şimdi şurup içiyorum kesildi biraz bende progestan kullanıyorum 200mg sürekli uyuyorum ve hiç halim yok Dr normal dedi 16.haftaya kadar devam edebilir kanama dedi ama insan korkuyor benimde ilk gebeligim
Selintosh
26. Haftadayım hala Protestan kullanıyorum ağrılardan dolayı kızlar. Bazı hamilelikler çok zor geçiyor ne yazık ki.Rabbim yardımcımız olsun bizi evlatlarımıza kavuştursun
mucizem61
[bilinmeyen] dinlen canım progestron vermedimi sana kanaman için o kanamayı kesiyor
songul123
[bilinmeyen] benimkide hala devam ediyor kuzum
Asilinannesi
[bilinmeyen] canım ben o haftalarda bilmiyordum adet oldum sanıyordum ama değilmiş korkma yani aslında geç öğrenmek bu yüzden güzel🙏🏻
mucizem61
[bilinmeyen] rabbim.insallah sağlıkla bu dönemi atlatıp kucağına almayı nasip eder