cherryup
Benmde ilk haftalarda 6 gün kahverengi lekelenmelerim oldu yoğun değildi 5 gün progrstan kullandm geçti 12+1 oldk cok sükür. Üzülme tutunacaksa ztn tutunuyor.
Sunu
İlk haftalarda benimde 2 kere kanamam oldu,2sinde de artık düşük oluyor sandım sadece progestanı fitil olarak kullandım 3 ay boyunca. Şuan 33 haftalık olucaz inşallah. Sende sıkma canını, olacağı varsa oluyor merak etme
FatmaEren
[bilinmeyen] tatlım ben 5 haftalıkken kanamam oldu hastaneye gittim hiç bisey yapmadı 6 haftalıkken gittim 4 gün hastanede yaggkm ve sen yine iğne vurulmissun bana hiç bisey yapılmadı 1 gunde 4 5 orkit degistiriyodum o kadar yoğun kanamam oluyodu Allahima dua ettim minigimle konuştum ve çok şükür şuan 18 haftalık olduk munip bi oğlum olucak sende dua et korkma rabbimin izniyle bisey olmaz rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 biraz uzun oldu kusura bakma
FatmaEren
[bilinmeyen] canım sürekli sırt üstü yat ayaklarını dik uzatmadan yat sadece tuvalete kalk
BurcuNS
[bilinmeyen] 6 haftamda kanamam basladı ve 13. Haftama kadar devam etti su an 35+ 3 kadar geldik şükürler olsun. Progestan fitil kullandım. Aktif kanama olmadıgı sürece telaş edilcek bir sey yok demişti doktorum. Arada aktif kanamalar oldugunda proluton iğne oluyordum.
TugceBoydas
[bilinmeyen] 5.haftada benim de kanamam oldu progestan içiyorum hala ilk kanamam olduğunda 4 iğne oldum şuan yine iğne olucam 4 tane. Kese arkasında kanamam, hipertiroidden dolayı düşük tehlikem çok yüksekti. Çok şükür 9+5 iz ve kanamaların geçti, bitti😇😇
FatmaEren
[bilinmeyen] inşallah herşey gönlünce olur tatlım korkma yiyecek ekmeği varsa rabbim bi şekilde koruyo ben sen aklına takma diye yazmak istedim
FatmaEren
[bilinmeyen] inşallah canim benim 🙏🙏
FatmaEren
[bilinmeyen] ama sen kafanı takma ve bebeğine odaklan yoksa o da etkileniyo
Sunu
[bilinmeyen] inşallah bitanem Allah kuzunu sana bağışlar inşallah 🤲. Her akşam elini karnina koyup 336 kez ya musavvir esmasını oku inşallah faydasını görürsün sende
FatmaEren
[bilinmeyen] bende çok üzülmüştüm minigime bisey olucak diye hep ağladım çok şükür bi sıkıntı olması korkma
BurcuNS
[bilinmeyen] yaaa kıyamam inş bu gebeliğin hayırlısıyla tamamına erer alırsın bebişini kucagına. Bende kan sulandırıcı iğne bende kullandım yalnız progesteron degerinin gebelikteki etkisi hakkında bir fikrim yok . Doktorum bana bol bol su içip yatmamı söylemişti
Lale11
Bende de senin gibi oldu 5-6gun falan lekelenme oldu sonrasi kanama hizli sekilde dusdu yani. Ama sen iyne falan yaptiriyosan korkma is falan gorme uzanikli olmayi tavsiye ederim ve mutlaka iliskide olma. Benim yengemnde de boyle durum olmusdu 7-8haftasindaydi o kendini korudu baya aqirlik falan kaldirmadi uzanikli oldu hep simdi 4bucuk ayinda yani korkma canim. Insaallah iyi olur sah salim kucana alirsin❤️
MelekCeylanKaplan
Benım ilk iki ay aralıklarla kanamam oldu herkez dedı dusuk yapıyosun bı kaç doktora gıttım kanamanız olduğu için kendılıgınden dusecektır dıe saçma sapan korkutular benı tanıdığım bırı sayesınde bı doktorla tanıstım butun korkularımı onunla yendım suan Allah a şükür son ayımdayım ama gene kanamam var lekenleme seklınde ama hıc bı sorunum yok bebegımde ıyı bende ıyıyım genelikte hamıle bayanlarda hamılelıkte adet görme belırtılerıne benzer şeyler yasıyoruz umarım hakkında hayırlısı olsun
TugceBoydas
[bilinmeyen] Geçer inşallah, güçlü bebeklerimiz :)
Gmzegb
[bilinmeyen] 5+4 te başlayıp 9. Haftada bitti canım onun dışında gayet sağlıklı bi gebelik geçirdim şuan 38+1 iz 4 gün sonra doğacak bebeğim 🌺
mucizem61
[bilinmeyen] canım benimde 5 haftalıkken yoğun kanamam oldu kesenin yanindaymis kanamam doktorum yatırdı beni hastaneye bir hafta yattim progestron iğne serum allaha sukur atlattik 5 buçuk haftalık hastanedeyken kalp atisinida duyduk şimdi ise 34 haftaligim dua et cnm bol bol dinlen birşey yapma kolla kendini rabbim insallah sağlıkla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Mela
[bilinmeyen] en başından beri benimde oluyordu 21 haft olduk daha geçen hafta yine oldu . Zorlu bı süreç kabullenip sabr3diyorum inşallah sizin de uzun sürmez korkmayin
Cansuercan
[bilinmeyen] bende lekelenme ve bikerede kanama yasadim progestan igne ve hap olarak kullandim çok sukur gecti gitti 32 haftadayiz 🙏 Insallah bi sorun olmadsn atlatirsin
Sezenay
[bilinmeyen] progesteron değerim daha yüksekti diye hatırlıyorum canım 7.haftada dışarı lekelenme olayı bitti ama kanama alani sıkıntımız 12.haftaya kadar devam etti. Kendini koru hiç iş yapma sürekli yat sadece tuvalete kalk. Çok geçmiş olsun bebeğin seninle olsun insallahh